M4TEUSZ Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Jaaasne :P Tak to sobie tlumacz :) 1699333[/snapback] Multi mnie wciągneło i tyle, kiedyś ostro pocinałem w Red Faction więc jest to raczej zrozumiałe. Inna sprawa że będzie mi trochę żal [_!_] ściskał że większość przejdzie singla a ja nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 no dziwne chyba recenzenci byli przekupieni wszedzie powyżej 9 dostała , jak q4 dostał mniej to wogóle musi być kiszka ale wątpie bo widziałem filmik z gry i akcja jest niezła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Ściągnąłem demko FEAR MP no i szczerze mówiąc to znudziło mi się po 15 minutach gry... Trailer wyglądał obiecująco a fakty... :cry: Phiii a przed ściągnięciem odliczałem kolejne pieniądze na gre zaraz za Q4... Przynajmniej zaoszczędze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Nie sugeruj sie demkiem,gra jest dobra,tylko poprostu musicie sie rozegrac.Trza dojsc do konkretnej akcji.TAk o za nic sie oceny nie dostaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 zagralem w demko i gra mi sie bardzo spodobala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 ja ja przeszedlem , i malo co mnie nie zanudzila , ciagle jest to samo , korytarze/kanaly albo malutkie otwarte obszary gdzie praktycznie nic nie mozesz zrobic tylko pojsc za wola autorow , straszne to to wogole nie jest raczej smieszne jak dla mnie , ile razy mozna widziec jak jakies cialo spada przed ciebie itp , zero kreatywonosci , a te przerywniki z ogniem itp , badziew , nie wiem wogole po co dodali te telefony itp , i tak nic nie wnosza , cala fabula jest beznadziejna wyglada jakby robili gre tak na odpieprz , praktycznie wszystko co tam jest juz widzielem nie zrobilo na mnie zadnego wrazenia , doom 3 oferowal wiecej mozliwosci przez zaskakiwanie niespodziewajacego sie niczego gracza tutaj wszystko praktycznie mozna przewidziec , nie wspominajac o deszcu spadajcych cial , rozumiem raz dwa ale tyle , to jest zalosne , dzwieki wogole jak dla mnie nie zbudowaly atmosfery ci goscie z monolith powinni pograc sobie w the suffering 1/2 albo sh2 , gralem w to jak w ss 2 , koniec wogole jest bez zadnego sensu , pod koniec juz mnie tak znuzylo , lol ze gralem aby tylko przejsc wielbicielom sieczki napewno sie spodoba tym co oczekiwali czegos wiecej niz kolejnego shootera z dobra grafa raczej nie 8/10 moja koncowa nota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 tak teraz to dla wszystkich ta gra jest kiepska. lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 730 jedziesz ta gre z gory na dol a na koniec wystawiasz ocene bdb :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 (edytowane) tak teraz to dla wszystkich ta gra jest kiepska. lol 1700338[/snapback] Nie dla wszystkich,mi sie podoba,chodz ocena jaka wystawiam to 8 z duzym + z powodu wymagan (0 optymalizacji wzgledem dema po mojemu) i tego,ze to wszystko gdzies tam juz kiedys bylo,jednak i tak wciaga jak kazdy wielki tytul.Ocena mysle,ze nie spadnie,jednak jest to gra na 1,2 przejscia maxymalnie,chodz jestem dopiero w 1 levelach i kto wie,moze nawet wzrosnie (Takim perelkom z reguly zawyzam ocene wiec glownie dlatego :)).Tak czy owak narazie jest ok i jestem mile zaskoczony.730,wiesz,ze jestes jedna z pierwszych osob w PL,ktora to ukonczyla?? Ile grales,cala noc zy ile mw (nie mylic z most wanted:))? Edytowane 15 Października 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 jak dobrze pamietam to gra wyszla o 22:24 ja przed dwunasta ja mialem , zagralem chwile i polozylem sie spac , z ranca zagralem , a poetm wogole nie dotykalem az do wieczora i dzisiaj rano to skonczylem , cos okolo ja wiem 6-7 godzin ogolnie mi to zajelo wystawilem 8/10 bo sama ai jest tyle warta :P czasami jest az za dobra , i nawet sie nie czepialem bledow itp , a jest ich troche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 ja sie tak zastanawiam kiedy bede strzelal do inngeo przeciwnika bo jak narazie to leca na mnie caly czas te zolnierzyki przydaloby sie urozmaicenie jakies Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 a ja mam kurde problem :/ w pewnym momencie gra mi tak masakrycznie doczytuje, ze wychodzi do windowsa i pojawia sie blad out of memory. mam 1 GB ramu textury ustawione na medium, grafa gf 6800 128 MB. w demie mialem takie same ustawienia i gra chodzila plynnie. a tu takie numery. podczas gry wyszedlem do windowsa i gra zajmowala 430 MB, wiec nie tak duzo, w demie pokazywalo mi wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 na razie tylko wlaczylem gierke i powiem Wam jedno..wzialem po zaaplikowaniu opcji graficznych na test..i ku mojemu zdziwieniu przktycznie NICZYM sie nie roznia ustawienia z Soft Shadows a bez nich..niczym tzn zadnym spadkiem wydajnosci mam tak z SS: min - 14 fps average - 30 fps max - 70 fps bez SS: min - 15 fps average - 30fps max - 71 fps wiec w sumie roznica bledu pomiaru aha ustawione WSZYSTKO na maximum + 1024x768 + AAx4 + AFx8 wiec nie jest zle.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 możesz zrobić screeny z gry z odpalonym ss i wyłączonym(zapodaj też frapsa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 zauwazylem ze najbardziej zzera z aa wszystko na full i tak: bez aa 90 2x 71 4x 50 wiec zostawiam z 2x:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 zauwazylem ze najbardziej zzera z aa wszystko na full i tak: bez aa 90 2x 71 4x 50 wiec zostawiam z 2x:) 1700784[/snapback] wlasnie potweirdzam w 100%!!! moje wyniki z testu byly troszke za wczesne..odpalilem singla i nagle ukazalo sie 14fpsow :? pokombinowalem i zmienilem AAx2, wyłączyłem SS i AF dalem na 4X...i "smiga"..mam w tym samym miejscu 24fpsy..wiec jest juz oki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 tzn masz minimalnie 24fps bo jak spada jeszcze niżej to kiepsko chula full Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 zrobi ktos te screeny z ss i bez ss z odpalonym frapsem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 (edytowane) moje wyniki ale na demie frapsem robione 1024*768 anizo*8 wszystko full oprócz textur bo za mało ramu: 30fps z ss(przy gpu 430mhz 35fps) 60fps bez ss średnia z gry karta nie krecona Edytowane 15 Października 2005 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 chyba nie ma zadnej roznicy przynajmniej ja nie widze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 może tak być , że ss nie działa jak się właczy AA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 A czy w MP działa "SlowMo" Bo w opcjach jest taka funkcja ale chyba ona nie działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 czy ktos tez ma problem z bledem out of memory ?? i kurde jak to naprawic ?? demo smigalo bez problemu. jak odpalam gre mam okolo 770 - 790 MB wolnej pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 jaki masz konfig , masz coś podkręcone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 amd 3000 64 venice podkrecony na 2,45, 2x512 MB RAM Twinmos, GF 6800 128 MB ( jednynie ma odblokowane potoki), windows xp sp2.w biosie mam ustawione 256 MB na AGP. w demie nie mialem problemow gra smigala. aha stery 78.01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 sprobuj na odkreconym procu wydaje mi sie ze to przez ramy albo zapusc jakiegos primea i zobacz czy nie ma bledow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 odkręć procka i spróbuj inne stery do grafy 78.03 , 78.05 81.84 , 81.84DHzp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 bledow w primie nie ma. zreszta mowie ze w demo bardzo dlugo gralem i bez problemow. a tu chwile pogram i juz widze jak powoli gra zaczyna przycinac. coraz wiecej doczytuje i sru blad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 przeinstaluj gre, moze to pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 GIera niezla ,niezla. NIestety przez karte jestem zmuszony grać bez cieni. ALe reszta na Max. I bardzo ladnie chodzi. Troche zmienili ten level na początku, w porónwaniu z demem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...