Skocz do zawartości
Gość kev

F.e.a.r.

Rekomendowane odpowiedzi

Jaaasne :P Tak to sobie tlumacz :)

1699333[/snapback]

Multi mnie wciągneło i tyle, kiedyś ostro pocinałem w Red Faction więc jest to raczej zrozumiałe. Inna sprawa że będzie mi trochę żal [_!_] ściskał że większość przejdzie singla a ja nie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ściągnąłem demko FEAR MP no i szczerze mówiąc to znudziło mi się po 15 minutach gry... Trailer wyglądał obiecująco a fakty... :cry: Phiii a przed ściągnięciem odliczałem kolejne pieniądze na gre zaraz za Q4... Przynajmniej zaoszczędze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ja przeszedlem , i malo co mnie nie zanudzila , ciagle jest to samo , korytarze/kanaly albo malutkie otwarte obszary gdzie praktycznie nic nie mozesz zrobic tylko pojsc za wola autorow , straszne to to wogole nie jest raczej smieszne jak dla mnie , ile razy mozna widziec jak jakies cialo spada przed ciebie itp , zero kreatywonosci , a te przerywniki z ogniem itp , badziew , nie wiem wogole po co dodali te telefony itp , i tak nic nie wnosza , cala fabula jest beznadziejna wyglada jakby robili gre tak na odpieprz , praktycznie wszystko co tam jest juz widzielem nie zrobilo na mnie zadnego wrazenia , doom 3 oferowal wiecej mozliwosci przez zaskakiwanie niespodziewajacego sie niczego gracza tutaj wszystko praktycznie mozna przewidziec , nie wspominajac o deszcu spadajcych cial , rozumiem raz dwa ale tyle , to jest zalosne , dzwieki wogole jak dla mnie nie zbudowaly atmosfery ci goscie z monolith powinni pograc sobie w the suffering 1/2 albo sh2 , gralem w to jak w ss 2 , koniec wogole jest bez zadnego sensu , pod koniec juz mnie tak znuzylo , lol ze gralem aby tylko przejsc wielbicielom sieczki napewno sie spodoba tym co oczekiwali czegos wiecej niz kolejnego shootera z dobra grafa raczej nie 8/10 moja koncowa nota

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak teraz to dla wszystkich ta gra jest kiepska. lol

1700338[/snapback]

Nie dla wszystkich,mi sie podoba,chodz ocena jaka wystawiam to 8 z duzym + z powodu wymagan (0 optymalizacji wzgledem dema po mojemu) i tego,ze to wszystko gdzies tam juz kiedys bylo,jednak i tak wciaga jak kazdy wielki tytul.Ocena mysle,ze nie spadnie,jednak jest to gra na 1,2 przejscia maxymalnie,chodz jestem dopiero w 1 levelach i kto wie,moze nawet wzrosnie (Takim perelkom z reguly zawyzam ocene wiec glownie dlatego :)).Tak czy owak narazie jest ok i jestem mile zaskoczony.730,wiesz,ze jestes jedna z pierwszych osob w PL,ktora to ukonczyla?? Ile grales,cala noc zy ile mw (nie mylic z most wanted:))? Edytowane przez hydro2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dobrze pamietam to gra wyszla o 22:24 ja przed dwunasta ja mialem , zagralem chwile i polozylem sie spac , z ranca zagralem , a poetm wogole nie dotykalem az do wieczora i dzisiaj rano to skonczylem , cos okolo ja wiem 6-7 godzin ogolnie mi to zajelo

wystawilem 8/10 bo sama ai jest tyle warta :P czasami jest az za dobra , i nawet sie nie czepialem bledow itp , a jest ich troche

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam kurde problem :/ w pewnym momencie gra mi tak masakrycznie doczytuje, ze wychodzi do windowsa i pojawia sie blad out of memory. mam 1 GB ramu textury ustawione na medium, grafa gf 6800 128 MB. w demie mialem takie same ustawienia i gra chodzila plynnie. a tu takie numery. podczas gry wyszedlem do windowsa i gra zajmowala 430 MB, wiec nie tak duzo, w demie pokazywalo mi wiecej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na razie tylko wlaczylem gierke i powiem Wam jedno..wzialem po zaaplikowaniu opcji graficznych na test..i ku mojemu zdziwieniu przktycznie NICZYM sie nie roznia ustawienia z Soft Shadows a bez nich..niczym tzn zadnym spadkiem wydajnosci

mam tak z SS:

min - 14 fps

average - 30 fps

max - 70 fps

bez SS:

min - 15 fps

average - 30fps

max - 71 fps

wiec w sumie roznica bledu pomiaru

aha ustawione WSZYSTKO na maximum + 1024x768 + AAx4 + AFx8

wiec nie jest zle..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zauwazylem ze najbardziej zzera z aa

wszystko na full i tak:

bez aa 90

2x 71

4x 50

wiec zostawiam z 2x:)

1700784[/snapback]

wlasnie potweirdzam w 100%!!! moje wyniki z testu byly troszke za wczesne..odpalilem singla i nagle ukazalo sie 14fpsow :? pokombinowalem i zmienilem AAx2, wyłączyłem SS i AF dalem na 4X...i "smiga"..mam w tym samym miejscu 24fpsy..wiec jest juz oki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moje wyniki ale na demie frapsem robione 1024*768 anizo*8 wszystko full oprócz textur bo za mało ramu:

30fps z ss(przy gpu 430mhz 35fps)

60fps bez ss

średnia z gry

karta nie krecona

Edytowane przez sideband

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi