mendezX700 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 ma ktoś z was już pełną wersję tej gry wiem że jescze nie wyszła no ale są inne zródła;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Nie rozumiem pytania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 umnie gram na 1024 x 768 aa 2x af8x wszystko na max razem z ss. w tescie na takim ustawieniu mam minimum 38fps. i klatek powyzej 40 jest 100%. moim zdaniem najbardziej zwalnia w grze AA i ROZDZIELCZOSC!! Chcialem grac na 1280x1024 ale w tej rozdzielczosci umnie grac sie nieda, zwalnia i to mnie denerwuje, nic nie doczytuje ale spada np. przy bullettime przy ostrej wymianie do ok. 20fps, nawet gdy wylacze AA i SS i tamta jedna opcje dam na medium co ktos tam pisal to wtedy niema takiej plynnosci jak na 1024x768 i wszystko na max, a co do jakosci obrazu to nie widze w tego roznicy.W tescie na 1280x1024 wszystko na maks aa2x af8x mam 28fps. 1702962[/snapback] przy AA soft shadows nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 LOL poca co nie rozumiesz? Mendez - w sklepie osiolkowym juz widzialem ;] Ale nie kupuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 poprostu pytam jak wrażenia z fulla oczywiścia jak ktoś posiada go;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 a przez ostatnie 5 stron to o czym [ciach!]a rozmawiamy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 hehe nie jestem na bierzaco w temacie nie przegladalem ost 5 str hehe;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 To masz pecha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 ta gra hmm chyba boje sie w to grac ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 No czasami potrafi przyryc beret, najbardziej gdy idziesz i nagle sie ukazuje twarz martwego człowieka, pozniej ten człowiek siedzi np. na krześle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Polecam fajny motyw dla osob z kartami mid-range.Wlaczyc gre z pixel dubbling,ale za to FSAAx2.Gra wyglada tak samo,a dostaje niezlego kopa i mozna powwlaczac reszte rzeczy,nawet SS :) Fakt,ze prawie wogole go nie widac wtedy,ale sama satasfakcja,ze on jest wlaczony i dobrze chodzi :P:)Reszte detali na maximum i wsio ok.Jedyne ograniczenie to textury.Tutah jesli chodzi o ilosc ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Polecam fajny motyw dla osob z kartami mid-range.Wlaczyc gre z pixel dubbling,ale za to FSAAx2.Gra wyglada tak samo,a dostaje niezlego kopa i mozna powwlaczac reszte rzeczy,nawet SS :) Fakt,ze prawie wogole go nie widac wtedy,ale sama satasfakcja,ze on jest wlaczony i dobrze chodzi :P:)Reszte detali na maximum i wsio ok.Jedyne ograniczenie to textury.Tutah jesli chodzi o ilosc ramu 1703708[/snapback] Przed chwilka sprawdziłem. Gra chodzi faktycznie wyraźnie szybciej, ale wygląda fatalnie :( Tak samo szybko chodzi mi jak wyłącze SS i dam bez FSAA... Strasznie mi ta giera siada na ram ;/ Jak sobie poustawiam wszystko pomiędzy medium, a high ( textury zostawiam na medium ) to śmiga fajnie, ale jak się ziomki pojawią to skacze ;/ Pełna chodzi lepiej niż demo ? Bo ja katuje demko ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 a ja nie potrafie poradzic sobie z errorem na temat pamieci :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 a ja nie potrafie poradzic sobie z errorem na temat pamieci :( 1703826[/snapback] A nie bawiles sie z tweak xp?? Tam mozna sobie samemu przydzielac pamiec.Jesli sie uda,to dla pewnosci w ktoryms momencie zminimalizuj gre i znow sobie przydzil odpowiednia ilosc pamieci :) PS - gra robi sie coraz ciekawsza im blizej mamy celu.Podoba mi sie,ze po jej ukonczeniu czeka na mnie Suffering 2 a potem Q4 :) To lubie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Zainstalowalem F.E.A.R i konfiguratorze moge wybrac tylko 4 rozdzielczosci. U mnie max rozdzielczosc do wybrania to 1152x864 - mocno to dziwne. Sprzet raczej mam dobry. Czy nie da sie wybrac rozdzielczosci 1280 x 1024 i wyzszych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 hmm tak przeczytalem te wasze wypowiedzi i widze rozne opinie. Co mnie dziwi tym bardziej ze oceny roznych recenzji czasopism czy portali o grach sa raczej bardzo wysokie.. dziwi mnie ta rozbieznosc. Polacy chyba czegos innego oczekuja od gier :) (zreszta jak we wszystkim). Nie bede sie wypowiadal na temat gry bo jeszcze nie zdazylem jej zainstalowac i stestowac, ale ja oczekuje dobrej zabawy. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 mi sie chyba udalo rozwiazac problem z bledem "out of memory". ponoc to program windows blinds powoduje te bledy. wylaczylem go i pogralem poraz pierwszy troche dluzej. dzis bede robil kolejne testy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Hmm. To może rozwiązanie dla Ciebie. Wątpie żeby ludzie masowo używali Windows Blinds. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 na innych forach poczytalem ze wiele osob co wyskakiwal im ten blad mialo zainstalowane windows blinds Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 pytanie do masterow fear'a nie dziala mi ta gra jesli mam zalaczony dziewk jesli go wylacze opala sie, czy to znaczy ze z SS sie gryzie ? jesli komus dziala prosze o wersje sterownikow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Zainstalowalem F.E.A.R i konfiguratorze moge wybrac tylko 4 rozdzielczosci. U mnie max rozdzielczosc do wybrania to 1152x864 - mocno to dziwne. Sprzet raczej mam dobry. Czy nie da sie wybrac rozdzielczosci 1280 x 1024 i wyzszych? 1703874[/snapback] Pissalem juz kilka razy.MIedzy innymi strone wczesniej co trzeba z tym zrobic by miec tkaa rozdizalke.Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Zeby miec rozdzielczosc 1280x1024 jak rozumiem mam zmodyfikowac plik settings.cfg. Do tego doszedlem wczesniej :) Ale co moze byc przyczyna ze w grze nie okazuje tej rodzielczosci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 najbardziej nudna gra roku.ogromne rozczarowanie.mam wrażenie że chodzę po jednej lokacji i walczę z tymi samymi przeciwnikami.a to już prawie końcówka gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 hydro2 trudny jest fear ? moze nudzicie sie tak bo macie łatwiutko i sobie idziecie a ze lubicie jak sie zmieniaja lokacje i klimaty a tu kicha nic to nuda , co ? 1704197[/snapback] Gra ma standardowy poziom trudnosci,czyli taki jaki lubie i w pelni zgadzam sie z ocena z gamespotu.Napewno gra mnie milej zaskoczyla i wyzej ja oceniam niz D3,chodz D3 tez mi sie podobal,ale nie na tym poziomie.Dla mnie gra zaraz po HL2, nie znacie sie :P :)) Pewnie wlaczyliscie albo poziom easy i idziecie caly czas ze zwolnieniami,albo wogole nie uzywacie efektow,tylko idziecie tak o na odpiernicz by przejsc.Tak sie nie gra panowie.Napewno straszniejsza niz D3.Poza tym - jest to 1 gra niepisana skryptowo.Jeszcze zaden fps nie mial tak dobrego AI kolesi i jeszcze zaden nie brak skyptow.Ten FPS to ma ii jest dopracowany w male detaliki nie mowiac juz o tym,ze prawie jest pozbawiony bledow.Pisma i serwisy rodzaju roznego wiedza jak oceniac gre.Ot - moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 na ja narazie walczylem z tym bledem pamieci, wiec nie mialem okazji jeszcze dlugo posiedziec przy tej grze. ale oceniajac po samym poczatku zapowiada sie bardzo obiecujaca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 jak udalo ci sie go rozwiazac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 jak udalo ci sie go rozwiazac? 1704378[/snapback] Mess a zroniles tak jak Ci pisalem wczesniej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 jak udalo ci sie go rozwiazac? 1704378[/snapback] przed gra wylaczam windows blinds i dziala. na forach zagranicznych wiele osob mialo ten sam problem i okazalo sie ze powodem tego byl windows blinds Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 nie mam tego nawet zainstalowanego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 I ja dodam swoje 3 grosze...gralem w aż demo (SP) i bardzo mi sie gra podoba..super grafika i ta akcja przy drabinie :mellow: :zonk: (nie wiem co to za level bo gralem w demo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...