Gość molimo Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) no panowie została już 1h 7min. i demko ... :) Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez molimo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 no panowie została już 1h 7min. i demko ... :) 1580552[/snapback] My to wiemy B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Z jakiej strony bedzie można ściągnąc demo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 http://fearthegame.free.fr/accueil.htm chyba z tej ale nie jestem pewny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Po obejrzeniu screenów miałem uczucie że to kiolejna "nawalanka". Ściągłem sobie filmik i.... :blink: ooo....f**k !!! Muszę w to zagrać! Chodźby w demo, ale muszę. Poczytałem troche topic ale myśle że na moim kręconym Radku sobie pogram w 800x600 Medium ;) Za 30 minut będzie można ściągnąć demo... Już się nie mogę doczekać B) Te efekty...Matrix :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 coś nie działa ściąganie :( ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 zalinkujcie jak coś znajdziecie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Pewnie jeszcze spia, albo ich FEAR dopadl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 lęcą w ciula na penis takie liczniki jak sie z tego wywiązać nie potrafią :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 no i nie ma ... nigdzie ... linki nie działają i ich serv do pobierania ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Pewnie będzie to samo co z demem Painkillera jak się pokazało. Pozapychane serwer przez tydzień albo płatna alternatywa :( Pozostaną programy p2p :/ No ale szukam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 no,kiedy to demko już będzie nie moge sie doczekać :).Jak już sie pokaże to dajdzie znać no i linka :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 niech się udławią tym demkiem. czekałem tyle a teraz nic nie ma ... czas na Far Cry :) jak ktoś coś znajdzie i będzie można zasysać demko to niech podzieli się infem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 mówicie o zapchanych serwerach, a jest wogóle jakiś link ? nawet nie działający, bo ja nie widzę :o :P. P.S. Miało być tak pieknie... a jest jak zawsze ( stare powiedzenie w roku akademickim :) sprawdza się wszędzie :P ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klawisz Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 kurde coś mi się wydaje że te demko się dziś nie ukaże ale CZEKAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Haha kto patrzyl na date??? Przeciez jest napisane 1PM ET a 10AM PT czyli wyjdzie o 13 EuropeanTime hahaha brawo... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Haha kto patrzyl na date??? Przeciez jest napisane 1PM ET a 10AM PT czyli wyjdzie o 13 EuropeanTime hahaha brawo... :P 1580676[/snapback] To dlaczego już jest banerek < DOWNLOAD NOW > :?: Oki, poczekamy... Jak myślicie, ile może ważyć to demko? Przy moim nieszczęsnym transferze (Neo 128) i limicie 7GB troche to potrwa, nieprawdaż.... He, muszę dziś pogadać z rodzicami o Neo 256...tylko 6 zł droższa....może się zgodza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Nie wiem czy wiesz ,ale chyba przyspieszaja neo128 na 256 za darmo do 30 wrzesnia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Nie wiem czy wiesz ,ale chyba przyspieszaja neo128 na 256 za darmo do 30 wrzesnia :wink: 1580702[/snapback] Wiem wiem ;) Jestem z tym na bierząco ;) Tyle tylko że kiedyś promocja się skończy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Wiem wiem ;) Jestem z tym na bierząco ;) Tyle tylko że kiedyś promocja się skończy :/ 1580731[/snapback] tego typu promocje raczej sie nie kończa, sa to stałe zmiany wynikajace z wprowadzenia nowych pakietów np ostatnio 6 Mbit za 270 zł, a żeby "stare" usługi nie straciły na atrakcyjności, przyspieszaja je. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 to jeżeli demko ma wyjść 13 EuropeanTime ,to powinno być za 8 minut :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 hehe tez juz odliczam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 O ile ET to nie GMT :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Już po 13 a demka brak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 1580574[/snapback] Napewno na tej stronce ma byc demo ? Gdzie wy macie ten klakson 'download now' ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klawisz Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 gdzie bendzie można ściongnąć demo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 pewnie nie długo bedzie tylko chłopaki przygotowują serwery eee na atak zassysaczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 kurcze zupa mi sie gotuje :D dzieci płaczą :D nie wylaczyłem zelazka i jakos nie moge odejsc od monitora dopuki nie zobacze ze mi sie to nie sciaga :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 no co jest już 22 minuty po czasie :).No ale jak ktoś to wspomniał chłopaki pewnie serwery przygotowują. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Albo robią nas w konia....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...