Skocz do zawartości
Gość kev

F.e.a.r.

Rekomendowane odpowiedzi

Czy da się uruchomić demo FEAR w rozdziałce 1280x1024? Mam monitor LCD i 1280x960 nibardzo mi pasuje.

Na 6600GE? Wyjasnisz mi po co??

Odpal w 1024x768 i bedziesz mial szanse na plynna gre. Chyba, ze rezygnujesz z cieni, wysokiej rozdzialki tekstur i efektow swietlnych...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na 6600GE? Wyjasnisz mi po co??

Odpal w 1024x768 i bedziesz mial szanse na plynna gre. Chyba, ze rezygnujesz z cieni, wysokiej rozdzialki tekstur i efektow swietlnych...

Pytałem czy się da a nie czy jest sens. Edytowane przez anx239

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ponawiam pytanie - czy ktos jest w stanie podeslac mi save game z 9 rozdzialu ?

jestem teraz cos kolo połowy/końca 8 wiec jak nie zapomne to Ci wyśle za jakiś czas (jutro/pojutrze - mało gram + 512 ramu teraz) ;) Edytowane przez ma1y

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z gory dzieki za podeslanie stanu gry i za odzew , bo gra fajna nawet (ogolnie malo gram ale ten fear nawet troche wciagnal ) ale nie na tyle zeby jeszcze raz odrazu przechodzic , graficznie calkiem calkiem sie rpezentuje , gram na max detlali w 1024x768 z aa x2 i anizo x4 , i calkiem przyjemnie chodzi na 7800gt i 2.8ghz procku oraz 2gb ramu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę krócej :)...jak zresztą hydro napisał - 10 godzin i koniec...

sam się wziąłem za tą grę dopiero w czasie świąt (lepiej późno niż wcale :) ) i ogólnie jestem zadowolony...może gra mnie nie przestraszyła (mała czarna za mało jak na mnie :P ), ale ogólnie fajny klimacik...

grając teraz w obojętnie jakiego fps'a wciskam ctrl...i nic się nie dzieje...walki w FEAR'ze roxują ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstalowane sterowniki nv4_disp (6.14.10.8443 - nVIDIA ForceWare 84.43)

problem znikl gdy uruchomilem ten program w trybie zgodnosci z win95 :/ ale troszke klatkuje moj cfg. epox 8kda3i rev.3.2, semp 2800 (2000mhz) 6600GT (asusa) 512mb (geil cl2.5), oczywiscie nie dalem detali na maksa, sa dosc zanizone :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm ciekawe tylko jak bedzie z kompatybilnością wersji PL z dodatkiem? chyba że dodatek tez spolonizują i nie poleca w kulki jak z D3 RoE? Po co mi była ta wresja PL ... B-)

Edytowane przez -Caleb-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Domyślam się, że jeśli wreszcie wypuszczą ten dodatek będzie on wymagał gry w najnowszej wersji (obecnie 1.06). Dlatego tak-czy-inaczej warto ściągnąć patche. No właśnie- piszę patche, bo nie znalazłem łatki robiącej upgrade z wersji 1.00 bezpośrednio do wersji 1.06. Są 1.00-1.03 (261.80Mb), 1.00-1.05 (411.17M :blink: ) no i 1.05-1.06 (10.56M).

Ciekawe do jakiego numerka dojdzie gra do czasu wypuszczenia dodatku :-).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi