Szymoon Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 No ja sie wybieram na PJWSTK na informatyke jednak i jeszcze gdzies bede skladal papiery (gdzie jeszcze - nie wiem), mysle ze z praca nie bedzie problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 co mam napisac w zyciorysie ? (skladam papiery na polibude gliwicka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Co za pytanie :/ Napisz jakie budy skonczyles, jakie dodatkowe osiagniecia masz itp. CHWAL sie ale rozsadnie. Tak BTW, masz 18 (?) lat, troche samodzielnosci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Co za pytanie :/ Napisz jakie budy skonczyles, jakie dodatkowe osiagniecia masz itp. CHWAL sie ale rozsadnie. Tak BTW, masz 18 (?) lat, troche samodzielnosci... Ok krulu samodzielnosci ! Chyba lepiej sie spytac niz cos spier.dolic. Co za ludzie... P.S. Zycze wszystkim dostania sie na wymarzone studia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 @maziboss - no nie umieć napisać życiorysu to trochę siarka :> @Szymoon - ja jak się nie dostanę na PW albo PWr, to też będę próbował na PJWSTK, ale tam się dostać jest banalnie :> przykład - Paranoik :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 no slyszalem ze bez problemu sie mozna dostac, latwy test z matematyki (wystarczy 16/40 dobrych odp.) :) ale za to podobno bardzo dobrze ucza. Chyba, ze to tylko tak sie mowi - mozesz zweryfikowac moje informacje ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 tak wiem... poziom jest wysoki, a absolwenci znajdują pracę. To fakt :) cena też spora ;], ale cóż ... jak się nie dostanę na PW albo PWr to czas spotkać Paranoika na uczelni :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 :lol: Widze sponsorow na nowy jeszcze ladniejszy murek :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Ja nie radze isc na najtrudniejsze kierunki - sam jestem na hard coreowym kierunku i stwierdzam, ze nie warto - szkoda zdrowia i nerwow a poza tym nikt nie da Ci rekompensaty za ta cala nerwowke. Nie twierdze tym samym, zeby isc po jak najmniejszej linii oporu, ale radze sie naprawde dobrze zastanowic zanim sie wpakujesz w jakies bagno. Najgorsze, ze jak zaczniesz w tym brnac to juz nijak sie nie da przerwac bo szkoda pozniej. Wiec powstaje bledne kolo z blogim pragnieniem zakonczenia jak najszybciej nauki na takowym kierunku. Niby dobra uczelnia to prestiz, ale dzis kiedy tyle osob studiuje na dobrych kierunkach i uczelniach to poziom jest w miare wyrownany i taki prestiz obawiam sie ze pracodawcy maja gleboko w d... a my mozemy sobie nim utrzec nos ;) Poza tym jak pomysle jakie mamy zaplecze sprzetu na mojej uczelni i jakich bzdur ucza tracac czas zamiast sie skupic na rzeczach konkretnych i praktycznych to glowa boli. Najlepiej wyposrodkowac ambicje zawodowe pojsc na sredni kierunek z milymi ludzki, tak aby postudiowac i zdawac w terminie nie trafiajac na prowadzacych swirusow (ale tacy sa pewnie wszedzie). Stres mniejszy, zycie dluzsze i przyjemniejsze. A ostatnio mysle ze chyba lepiej zalapac jakas prace i studiowac w jakiejs dobrej platnej uczelni np. w weekendy. Plusy z tego takie, ze mamy szybszy start i obeznanie na rynku pracy+doswiadczenie, a papierek pozniej i tak jest a wiedza to juz tylko zalezy od nas samych czy cos z tego wyniesiemy, czy nie. Minus to niestety kasa ale jak podlicze wydatki na dziennych to wychodzi na to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 co mam napisac w zyciorysie ? (skladam papiery na polibude gliwicka) Krotko i zwiezle bo i tak nikt tego nie czyta - nie ma czasu na czytanie tego - tyle teczek co ludzie skladaja to po 10 juz sie oczaplasu dostaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...