9tek Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 jaką technika osiągnołeś 111.00m ? tzn mniej więcej kiedy zaczynas z cisnąć gaz,wyrzucasz kierowce?? jaką technika osiągnołeś 111.00m ? tzn mniej więcej kiedy zaczynas z cisnąć gaz,wyrzucasz kierowce?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 ok.. moj best skok poki co .. najlepsza seria ;] mam tez filmik ze skoku na 103m :) skompresuje jakims divx i zapodam :D [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Ok.. nowe rekordy i narazie robie odpoczynek :) Co do techniki to zaczynam wciskac nitro mniej wiecej na rozpoczeciu podjazdu, tak zeby zaraz po wybiciu puscic (jak jest pasek na full). Na pierwszej gorce lekkie zwolnienie, zeby nie wybic sie na niej mocno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 mój skromny rekord 111.99 (sam nie wiem jak to zrobiłem), ale nie mam screena a ogólny wynik 303m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 103m in avi :) ... Xvid 1.8MB (prawym i zapisz jako) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Giera wypaśna jest. Dziś z godzinę grałem w demko. Wciąga dużo bardziej niz NFSU2. Niby takie proste, ale grywalność ogromna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Dokladnie.. wracaja stare dobre czasy DD ;] I fajnie, ze nic o tej grze sie nie pisalo, przynajmniej przezylem bardzo pozytywny szok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 REWELACJA !! juz nie moge sie doczekac ostatecznej wersji. zeby tylko czegos nie zj...li... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 http://wortigern.webpark.pl/ Mam nadzieje że bedzie MP i areny :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 macie tez tak ze jak najezdzacie czasami na skocznie to jakby w jakis niewidzialny próg walnąć, mi sie tak zdarza, centralnie najezdzam na nią i w coś trafiam i sie rozbijam, to jakiś chyba bug w demku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 ale mieliśmy ubaw w robocie :D ... popatrzcie na pozostałe przeszkody na arenie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 kilka filmów poglądowych: Strzal w dziesią... setke ;) 3.24MB New way of jumping ;]]] 1.7MB oba "zapisz jako" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 NIENAWIDZĘ tego pieprzonego Lycosa! w Operze nie da się nic z tym dziadostwem zrobić. działa tylko przez IE wrrrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 http://wortigern.webpark.pl/1.html mysle ze jeszcze ze 2 m wycisne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 A mi sie gra niepodoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9tek Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 każdy ma swoje zdanie,dla mnie gierka bomba mój rekord to 112.4m ( overal 311,8 m) ale nie mam jak zrzut wstawić,może któs podpowie jak najłatwiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 gierka posysa na całej linii;]]] myslałem że DD już nigdy nie powróci na piece , a tu taka wypaśna gierka. nic tylko czekać na wersje full ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 każdy ma swoje zdanie,dla mnie gierka bomba mój rekord to 112.4m ( overal 311,8 m) ale nie mam jak zrzut wstawić,może któs podpowie jak najłatwiej Frapsem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 OMFG!!!! 8O 8O 8O 8O taka jest moja reakcja po 1godz. graniu w to demo. GODNY NASTEPCA DESTRUCTION DERBY !!!! grafika FULL wypas, zgniecenia i wogole..... az mnie zatkalo i nie wiem co pisac! 8O data premiery: 05 listopada 2004 !!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 nie wiem o co chodzil, ale dmko lezy juz u mnie na hdd i jutro po zajeciach sie nim zjame :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 obejrzyj teraz :!: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 nie wiem o co chodzil, ale dmko lezy juz u mnie na hdd i jutro po zajeciach sie nim zjame :Dzjamij sie zjamij .. koniecznie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 data premiery: 05 listopada 2004czyli dzisiaj wychodzi ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 no i jest nowy rekord 8) :D ciach!ly/shot_0.jpg" border="0" class="linked-image" /> ps. co do pierwszego skoku (1,63) to tak jak zauwazyl v1ru5, mi tez daje sie we znaki "niewidzialny prog"... chyba jakis bug... miejmy nadzieje ze nie bedzie go w ostatecznej wersji czyli dzisiaj wychodzi ? premiera sie troszke opozni... tutaj mowi sie o 2 terminach: 08.11. i 10.11. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 no widocznie dzis.... ale zajeb*scie sie gra. szczegolnie na tych JUMPach to mozna rozne finisze robic. ciekawie ze na siatce koles moze zawisnac, ja uderzylem w slup raz i koles dramatycznie spadal w dol (strzalkami mozna sobie slow-motion robic), nawet jak uderzyl w tablice 80m na slupie to ta tablica tez spadla razem z nim. no poprpstu brak mi slow. a w innych trybach tez jest QL, boost ciekawy efekt daje, a auto bardzo realistycznie sie rozpada i poprostu luuzacko sie dogania innych kierowcow przy zapalonym silniku gra mnie WYWALILA Z KAPCI !!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 nie ma zadnego niewidzialnego progu.. tylko trza gaz popuscic na pierwszej górce . zeby nie wyskoczyc z niej za mocno .. bo potem sie odbijamy za dlugo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 wypasssssssss............... ciekawe jak bedzie w multi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Jeszcze nie grałem, ale po screenach, no i w szczególności po waszych postach już mi się podoba :D . Odpalę ściąganie i jutro(tzn. jak wstanę) pośmigam sobie. Już czuję, że to będzie grywalność. hehee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Gra wymiata pod każdym względem ! Cholera nigdy nie myślałem że powiem coś takiego o jakiej kolwiek grze... Co mnie najbardziej zszokowało to engine poprostu MAJSTERSZTYK. U mnie wsio pieknie hasa bez zadnej przycinki w 1024. Fizyka to chyba jest "karma" ale dziala znakomiecie. Nic tylko grac! BEDZIE HICIOR! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Oficjalna strona... moze ktos szukal ;) http://www.flatoutgame.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...