Skocz do zawartości
ChomiK

FLAT-OUT - nastepca Destruction Derby

Rekomendowane odpowiedzi

Ok.. nowe rekordy i narazie robie odpoczynek :)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Co do techniki to zaczynam wciskac nitro mniej wiecej na rozpoczeciu podjazdu, tak zeby zaraz po wybiciu puscic (jak jest pasek na full). Na pierwszej gorce lekkie zwolnienie, zeby nie wybic sie na niej mocno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OMFG!!!! 8O 8O 8O 8O

taka jest moja reakcja po 1godz. graniu w to demo.

GODNY NASTEPCA DESTRUCTION DERBY !!!! grafika FULL wypas, zgniecenia i wogole.....

az mnie zatkalo i nie wiem co pisac! 8O

data premiery: 05 listopada 2004 !!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i jest nowy rekord 8) :D

<span style=ciach!ly/shot_0.jpg" border="0" class="linked-image" />

ps. co do pierwszego skoku (1,63) to tak jak zauwazyl v1ru5, mi tez daje sie we znaki "niewidzialny prog"... chyba jakis bug... miejmy nadzieje ze nie bedzie go w ostatecznej wersji

czyli dzisiaj wychodzi ?

premiera sie troszke opozni... tutaj mowi sie o 2 terminach: 08.11. i 10.11.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no widocznie dzis.... ale zajeb*scie sie gra. szczegolnie na tych JUMPach to mozna rozne finisze robic. ciekawie ze na siatce koles moze zawisnac, ja uderzylem w slup raz i koles dramatycznie spadal w dol (strzalkami mozna sobie slow-motion robic), nawet jak uderzyl w tablice 80m na slupie to ta tablica tez spadla razem z nim. no poprpstu brak mi slow.

a w innych trybach tez jest QL, boost ciekawy efekt daje, a auto bardzo realistycznie sie rozpada i poprostu luuzacko sie dogania innych kierowcow przy zapalonym silniku

gra mnie WYWALILA Z KAPCI !!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra wymiata pod każdym względem ! Cholera nigdy nie myślałem że powiem coś takiego o jakiej kolwiek grze...

Co mnie najbardziej zszokowało to engine poprostu MAJSTERSZTYK. U mnie wsio pieknie hasa bez zadnej przycinki w 1024. Fizyka to chyba jest "karma" ale dziala znakomiecie. Nic tylko grac! BEDZIE HICIOR!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi