blazeu Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 A mi sie zwiesza... Buuuu :( Moge sobie troche pograc ale tylko przez chwile a potem BSOD .. Szkoda... Czy on tak standardowo wypada z auta? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Pytasz się czy kierowca wypada z auta :?: Chyba nie widziałeś screenów na poprzedniej stronie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 nie wiem o co chodzil, ale dmko lezy juz u mnie na hdd i jutro po zajeciach sie nim zjame :Dzjamij sie zjamij .. koniecznie :P czep sie tramwaja a nie slowek :P gierka jest calkiem calkiem ;] tylko na trasie asfaltowej przy szykanie mam zwisa a reszta chodzi oki :/ jakis hint do rzutu kierowca w gore?? moj rekord to 95m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Mi się ta gra nawet podoba, ale działa wyjątkowo słabo. 800/600/16 i detale na śr-min, a i tak jest 15-20 fps. Coś jest nie tak, przecież w colinie04 na tej karcie graf. 800/600/32 i High jest ok. 30-35 fps. A wy tu piszecie, że to demo ma małe wymagania. Nic z tego nie rozumiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 u mnie przy procku taktowanym 1050 (przestawil mi sie dziad) w 1024max gra chodzi plynnie. ile klatek jest tego ne wiem, ale jest plynnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Kurcze ja tam mialem 111metrow a tutaj widze, ze juz nowe rekordy hyh :) Po dluzym zaznajomieniu sie z gra powiem ze WCIAGA JAK CHOLERA :) dawno nic takiego nie widzialem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 No widzicie. Po cichu robili grę, nie robiąc wokół niej takiego szumu jak choćby wokół NFSU2 i zrobili świetną gierę moim zdaniem znacznie lepszą od w/w :D. Hmmm da sie całkowicie unieruchomić auto? Mnie się to jeszcze nie udało :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Hmmm da sie całkowicie unieruchomić auto? Mnie się to jeszcze nie udało :P dajesz reczny, przytrzymujesz chwile i auto calkowicie stoji w miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 jemu chodzilo o rozwalenie całkowite :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 kurde a na ps2 juz moga grac w full'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 kurde a na ps2 juz moga grac w full'a Jeśli w pełnej wersji bedzie MP to lece do sklepu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp00n Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Jeśli w pełnej wersji bedzie MP to lece do sklepu :) Będzie MP. Mi przy tym demku przypomniały sie godziny spędzone przy Carmageddonie 2 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byru27 Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Faktycznie gierka miażdzy NFS U2 . Szykuje sie wielki hit . Grałem w demo i jestem pod wrażeniem FlatOut. :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9tek Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 114,53m tyle mi się udało "podskoczyć" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Gierka super, właśnie na takie coś czekałem. Filmiki z Flatouta widziałem parę miechów temu i juz za demkiem się rozglądałem bo wiedziałem, że będzie miło :P i tak jest :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Hmmm da sie całkowicie unieruchomić auto? Mnie się to jeszcze nie udało :P dajesz reczny, przytrzymujesz chwile i auto calkowicie stoji w miejscu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Swietna gra. Na razie wywala mi drivera na 80 metrow z hakiem. Musze sie podszkolic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 a mi sie wiesza na drugiej szykanie na asfaltach i nie jest to wina oc. dalej nei wiem jak wysoko drivera katapultowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Skoczyłem już 114m :] a w trójskoku przeszło 300m :] Niemiec - tuż przed dużą skoczna wciskasz nitro i jak pasek tegoż dojdzie do końca (zapala się lampka) szybko puszczasz klawisz nitro (auto będzie już na końcu skoczni) - lecisz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Nowy rekord: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Nowy rekord oj chyba nie... na poprzedniej stronie jest nadal moje 117m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Cholera zawsze bylem drugi.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Mi sie udalo max 107,ale to tylko kwestia 1 dnia.Jutro w to gramy z kolesiem przynajmniej do osiagniecia sumy 390 czyli 130 na skok,jak myslicie,jest to wykonalne ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 to juz sobie do 400 zaokrąglijcie, to bedzie dopiero wyzwanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Nowy rekord: :twisted: :twisted: :twisted: Moze sie czepiam ale to chyba fotomontaz... tam powinno byc 106m a "1" jest powielone. Ale moze mi sie wydaje w koncu dopiero co wrocilem do chaty po ciezkiej nocy:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 nie mialoby sensu robienie fotomontazu, skoro gosciu na poprzedniej stronie mial 117........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 fajna gierka lekka, łatwa i przyjemna do tego świetnie napisana - 1024x768x32 - 45-60 FPS z palecem w ... na dodatek grafika jest dość szczegółowa - chociaż plansze są dość nieduże. mi się podoba znacznie bardziej niż NFS:U2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Czy komuś może się gierka zacięła robiąc kaszanę z grafiki - nie jest to objaw jaki może dawać przekręcona grafa, a system jest stabilny, stery najnowsze i taki zonk... Ściągam jeszcze raz bo chyba tamten pliczek miałem uszkodzony... Za pierwszym razem mi się jakoś ta gierka nie spodobała... ale próbowałem tylko jeden tryb jak narazie. Najbardziej mi się pierwsza część Destruction Derby podobała - a ta gra przypomina mi bardziej jej drugą część - jednak pogram jeszcze to zobaczę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 (...) Moze sie czepiam ale to chyba fotomontaz... tam powinno byc 106m a "1" jest powielone. Ale moze mi sie wydaje w koncu dopiero co wrocilem do chaty po ciezkiej nocy:D Bez przesady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 mnie się te demo nie podoba. :( model jazdy jest identyczny jak w ford 3 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...