|Micro| Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Ja właśnie ściągam to demko :D ale zagram niestety koło 18 :( - wtedy powalcze o rekordy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 No i niestety - po około 5 minutach grania rozwal mi grafikę - musze wtedy wyłączyc grę (z windy) i restartowac kompa, bo mi się system zaczyna mielić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 jednym słowem coś z systemem na moim configu gra chodzi bardzo płynnie, zero zacięć, zero błędów w grafie, zero zwisów częściej miałem problemy z NFS:U2 niż tym demkiem stery stare: 45.23 czy jakoś tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 (...) Moze sie czepiam ale to chyba fotomontaz... tam powinno byc 106m a "1" jest powielone. Ale moze mi sie wydaje w koncu dopiero co wrocilem do chaty po ciezkiej nocy:D Bez przesady. Zobacz o ktorej pisalem ten post :D Olac nikogo nie oskarzam cofam co napisalem :D Ale nocene teorie spiskowe rulez ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 narazie tylko tyle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 jednym słowem coś z systemem na moim configu gra chodzi bardzo płynnie, zero zacięć, zero błędów w grafie, zero zwisów częściej miałem problemy z NFS:U2 niż tym demkiem stery stare: 45.23 czy jakoś tak I akurat ta jedna jedyna gra by się wywalała, a wszystko inne chodzi cacy... Może Radeonów nie lubi... Ma ktoś zmodowanego Radka 9500 na najnowszych omegach? Może tu jest problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9tek Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 mój najlepszy overall 320.61m ktoś ma większy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 jednym słowem coś z systemem na moim configu gra chodzi bardzo płynnie, zero zacięć, zero błędów w grafie, zero zwisów częściej miałem problemy z NFS:U2 niż tym demkiem stery stare: 45.23 czy jakoś tak I akurat ta jedna jedyna gra by się wywalała, a wszystko inne chodzi cacy... Może Radeonów nie lubi... Ma ktoś zmodowanego Radka 9500 na najnowszych omegach? Może tu jest problem... ja mam i zawiesza mi sie na alfaltowym torze przy drugiej szykanie, zawsze i w jedymi miejscu. nawet grafe odkrecilem i dalej to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 jednym słowem coś z systemem na moim configu gra chodzi bardzo płynnie, zero zacięć, zero błędów w grafie, zero zwisów częściej miałem problemy z NFS:U2 niż tym demkiem stery stare: 45.23 czy jakoś tak I akurat ta jedna jedyna gra by się wywalała, a wszystko inne chodzi cacy... Może Radeonów nie lubi... Ma ktoś zmodowanego Radka 9500 na najnowszych omegach? Może tu jest problem... ja mam i zawiesza mi sie na alfaltowym torze przy drugiej szykanie, zawsze i w jedymi miejscu. nawet grafe odkrecilem i dalej to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 No to pora na moje wyniki: W jednym skoku: 117.59m W trzech skokach: 334.35m :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 moj skromny narazie record to 111m z kawalkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 no PANOWIE SZYKUJCIE SIE... :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 juz jest full !! cala niedziele chyba przegram :lol: a mialem grac w medala [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racoon Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Jest jakiś sklep gdzie mozna te zaje..tą gre kupić ? pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Giera jest wypaśna :D Gram cały weekend i ciągle mnie zadziwia. Wczoraj jeździłem sobie po szutrowej trasie z demka, przywaliłem w te porozkładane po bokach opony i jedna z nich przez urwane drzwi wpadła mi do samochodu (!) - woziłem ją na miejscu pasażera dopóki nie dachowałem - wtedy wypadła :twisted: Ogólnie rozpierducha na maxa. Bardzo dobrze, że nie tylko samochody się niszczą, ale też otoczenie - to jest nawet lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Potwierdzam,gra 1 klasa.Nie sadzilem,ze to powiem,ale przewyzsza NFSU2 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 LADIES AND GENELMANS, START YOUR ENGINES!!!!! Gra jets przeeeeeewypasiona, jest bajecznie miodna, nie moglem sie oderwać. Macie troche screenów, chodzi super, kawałki rockowe co grają są znakomicie dobrane i wpadające w ucho. Nfsu2 to dla mnie "0". Super tryb kariery, full tuning części i zarządzanie zarobioną kasą, pełno bonusowych planszy takich wymyslnych ze sie nie spodziewałem. Byl w demku skok w zwyz, jest i w dal!!! i duzu duzo innych. Acha... i wybór sposobu prowadzenia - normal lub professional!!! skok w dal :) destruction derby tuning (mnustwo części) tor ósemkowy!!! tryb kariery! [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skWARu Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 http://skwaru.superihost.com/flatout%20lol.avi heheh a co popwiecie na to:) jak nie bedzie dzialal link to skopjujcie go i wrzuccie do przegladarki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skWARu Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 ups cos nawalilo i nie moge naprawic:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 dla tych ktorzy sciagali.... gra dostala NUKE :)nie sciagałem, ale chciałbym się dowiedzieć co to znaczy że gra dostała NUKE ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 czyli, ze wersja zawiera bledy uniemozliwiajace gre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 dla tych ktorzy sciagali.... gra dostala NUKE :)nie sciagałem, ale chciałbym się dowiedzieć co to znaczy że gra dostała NUKE ?znaczy to, ze jest nie halo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 dokadnie niemiec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 116 skoczylem :) wypasna giera gram sobie na low 800x600 i tnie strasznie haha ;D ale co tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Mi dziala bez zarzutow,nie mam zadnych zwisow,giera wypasiona,polecam multi,ta gra to krol na multi !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 mnie ta gra sie wywala, jak uruchamiam wyscig resetuje mi kompa, oczywiscie mowie o demo bo pelnej jeszcze nie ma na rynku. okrecalem procka i karte i caly czas to samo, szkoda bo wyglada na fajna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Sprobuj zmienic stery.. Bodajze na 61.77 demko sie wywala u niektorych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Halo, Kaeres, jak widac nie tylko na ATi sa problemy z grami... LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 mnie ta gra sie wywala, jak uruchamiam wyscig resetuje mi kompa, oczywiscie mowie o demo bo pelnej jeszcze nie ma na rynku. okrecalem procka i karte i caly czas to samo, szkoda bo wyglada na fajna.jak nie ma jak jest, tylko że na czarnym :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QauczuQ Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 mnie ta gra sie wywala, jak uruchamiam wyscig resetuje mi kompa, oczywiscie mowie o demo bo pelnej jeszcze nie ma na rynku. okrecalem procka i karte i caly czas to samo, szkoda bo wyglada na fajna. u mnie to samo, stery miałem 66.00 i teraz sa 66.77 i to samo - po 5-10 s restart kompa. Myślałem że to może moja płyta główna jest winowajczynią ;), ale widze że nie. Obawaim się że z pełną wersją bedzie podobnie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...