stranger Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 asrock k7s8x, 1800 duron, 256 ramu, gf4mx440, i zasilka modecom 300w noise killer chyba:D zmienialem juz konfiguracje tego sprzetu w kazda strone, wymieniona karta grafiki zmienialem pamieci, napiecia bez zarzutu trzyma zasilacz nie wiem czy to moze jakies ustawienia biosu czy co? doradzcie mi jak sie pozbyc problemu - baaaardzo czesto w momencie kiedy gra sie laduje (nie menu tylko juz sama plansza do grania) wali mi restarty pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś to ściągnij i zainstaluj świeże stery dźwięku: http://www.cmedia.com.tw/download/OS_e-cmi...i9739_index.htm pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 moze agp aperture size (czy jakos tak;) zamaly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimu Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Może masz bios z opcją Halt@idle. Opcja ta obniża temp procka ale przy niektórych zasilaczach powoduje właśnie restarty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Może masz bios z opcją Halt@idle. Opcja ta obniża temp procka ale przy niektórych zasilaczach powoduje właśnie restarty. no a jesli sie okaze ze mam ten bios to co mam zrobic?wgrac nowy? najnowszy wgrywalem ostatnio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 jeśli wgrałeś oficjalny to na pewno hal cośtam cię nie dotyczy. może przegrzewanie ? pewnie coś się kopie ze sterownikami, spróbuj zassać najnowsze stery do AGP i dźwiękówki, dętki 41.09 lub 30.82 do grafiki, obmacaj NB i grafę czy się nie przegrzewają i rób formata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimu Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Tu masz stronkę z biosami. Sprawdź 230L w zipie jest napisane który jest bez Halt@Idle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...