Gość Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 siedze sobie w pracowni na ktorej jest komp w ktorym jakis spryciaz zmienil haslo usera uczen (taki ogulny dla wszystkich) jak je zmienic opcja uzytkownicy i hasla w panelu sterowania niedziala w nazedziach administracyjnych terz niemam dostepu jesli to cos pomoze mam kompa obo z uprawnieniami admina (sa spiete w LAN) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 wez lepiej naucz sie pisowni zamiast siedziec w pracowni informatycznej.... co do problemu: zaloguj sie jako admin i zmien haslo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 wez i sie zoaloguj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 jesli nie masz hasla dla admina to znaczy, ze ktos nie chcial zebys je miał. proste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 A może Arnie jest adminem i ktoś mu zrobił głupi dowcip?? Nie pomysleliscie o tym ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 jest troche inaczej jakis inteligent ustawil haslo na koncie takim wspulnym z ograniczeniami nie administracyjnym i nikt nie moze kozystac z kompa jak bym mial haslo admina to bym sie niepytal jak to zmienic chyba zostalo mi tylko zassac jakiegos konopixa i wyciagnac plik SAM :? a admina mam na kompie obok moge zainstalowac jakis progs co potrafi wydostac SAM'a z kompa przez LAN. admin ktory doglada lanu i serwa przychodzi ok raz w miesiacu a byl tydzien temu (haslo ktos zmienil w poniedzialek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 jest troche inaczej jakis inteligent ustawil haslo na koncie takim wspulnym z ograniczeniami nie administracyjnym i nikt nie moze kozystac z kompa jak bym mial haslo admina to bym sie niepytal jak to zmienic chyba zostalo mi tylko zassac jakiegos konopixa i wyciagnac plik SAM :? a admina mam na kompie obok moge zainstalowac jakis progs co potrafi wydostac SAM'a z kompa przez LAN. admin ktory doglada lanu i serwa przychodzi ok raz w miesiacu a byl tydzien temu (haslo ktos zmienil w poniedzialek)To co to za damin, który dał możliwość zmiany hasła userom :). Jednym słowem na tego kompa nie możesz wejść całkowicie? W win 2000 nie jest tak prosto zmienić hasło - wykasowując plik jak to miało miejsce w windowsie 98. Najprościej - zadzwoń do admina i zapytaj go o hasło usera z uprawnieniami :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 1. wykasuj baze SAM (jak masz uprawnienie) 2. jak nie masz to zbootuj sie z linuxa i wykasuj 3. jak nie umiesz z linuxa to zbootuj sie z cdroma win2k serwer - on umozliwie wykasowanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...