BartAss Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Hejka! Chciałbym zacząć taki temacik, bo nie znalazłem nic na Forum o tych zasilaczach, tzn o zasilkach z samymi radiatorami, pełne chłodzenie pasywne - widziałem że zaczynają się pojawiać . Czy sa już może w naszym pięknym kraju, a jeśli tak to gdzie? A może już jakieś opinie na ten temat Macie ? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Hejka! Chciałbym zacząć taki temacik, bo nie znalazłem nic na Forum o tych zasilaczach, tzn o zasilkach z samymi radiatorami, pełne chłodzenie pasywne - widziałem że zaczynają się pojawiać . Czy sa już może w naszym pięknym kraju, a jeśli tak to gdzie? A może już jakieś opinie na ten temat Macie ? Pozdro tak 1000z lhttp://sirius.pl/product.php?action=info&id=9397&sid=1 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Ja mam praktycznie zrobiony na pasywny;) (prawie...) w srodku pracuje wentylator na 5V (moze nawet niepotrzebny, ale dla pewnosci...) a u gory mam wystawiony duuzy radiator. Juz przez pol roku napiecia sa super, ciagnie XP2400+@ok.3000+ i GF4ti4200... przerobke polecam;) co do nowych to sie jeszcze nie spotkalem z zasilaczem pasywnym w cenie ponizej 500pln;) niestety.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Na bank nie będzie takich zasilaczy poniżej 600pln... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartAss Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Hej m-c, może wrzucisz jakieś foty tego moda ?:) No bo jeśłi są faktycznie takie ceny to na razie tylko mod zostaje :):) Dużo jest na Forum informacji o przerabianiu Chiefteca 360W ( takiego właśnie mam teraz ) poprzez zmianę wentyla na papsta, ale opinie są podzielone... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...