Skocz do zawartości
mruczas

Raid 0 na 7N400Pro2

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem dokupić 2 dyski ATA133 i pdpiąć do kontrolera Raid0 na płycie 7N400Pro2v2 ale mam jeszcze jeden dysk czy będę mógł z niego korzystać na zwykłym kanale razem z cd-rom (chciałem go mieć na kopie zapasowe)Nie mam możliwości pożyczyć skądś dyski żeby sprawdzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mnie sie ze na tej płycie raid 0 jest tylko na sata ale najlepiej zebys to sprawdzil a swoją drog to po co ci raid przecierz w tej chwili produkowane są wystarczająco duze dyski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mnie sie ze na tej płycie raid 0 jest tylko na sata ale najlepiej zebys to sprawdzil a swoją drog to po co ci raid przecierz w tej chwili produkowane są wystarczająco duze dyski

naprzykład poto zeby był dwa razy szybszy odczyt i zapis....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To tak jak z podkręcaniem i tak bardzo szybkich Bartonów2500,zawsze to jest trochę szybciej i windows się szybciej uruchamia i gry szybciej wczytują.Ale zastanawiam się teraz nad kupnem dysków bo po półroczu ma wejść SATA300MB .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest na tej płycie Raid na ATA i SATA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...