Slayer Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Tego już za wiele. 130 prób włamania do mojego komputera w ciagu jednego dania to jest już jakaś paranoja!!!!! Wszystkie łaty od Microsoft, XP ANTY SPY + Zaone Alarm 3.1.xxx i coś takiego?!!!! Nie wierzę, że to wszystko przez Kaze( w dodatku w wersjii Little), bo ją wyłanczałem. Co o tym myślicie??!!!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Pewnie twój firewall jest zbyt czuły,a ktoś cie tylko pinguje - zień ustawieinia. 130 to za dużo, mój serwer ma góra 2 prawdziwe ataki (nieudane oczywiście) na tydzień, z czego około połowa to mój kolega :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Tego już za wiele. 130 prób włamania do mojego komputera w ciagu jednego dania to jest już jakaś paranoja!!!!! Wszystkie łaty od Microsoft, XP ANTY SPY + Zaone Alarm 3.1.xxx i coś takiego?!!!! Nie wierzę, że to wszystko przez Kaze( w dodatku w wersjii Little), bo ją wyłanczałem. Co o tym myślicie??!!!! 8) Tylko pozazdroscic! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 zobacz jaki na jaki port ida te "ataki" - ja na 1214 to wszystko OK - po prosu ludzie chca tez od Ciebie cos pociagnac, a Ty pewnie wylaczasz Kaaze - nieladnie trzeba sie dzielic z innymi :wink: a jak ida na inne porty to moze ktos od Ciebie cos ciagnal a Ty w trakcie wylaczyles Kaaze i koles sie wk..wil i teraz "skanuje" Twoja maszyne za kare a jak masz paranoje i boisz sie z ktos "siedzi u Ciebie" w kompie to polecam zabawe poleceniem netstat z odpowiednimi parametrami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...