Skocz do zawartości
Slayer

Paranoja z zabezpieczeniami

Rekomendowane odpowiedzi

Tego już za wiele. 130 prób włamania do mojego komputera w ciagu jednego dania to jest już jakaś paranoja!!!!! Wszystkie łaty od Microsoft, XP ANTY SPY + Zaone Alarm 3.1.xxx i coś takiego?!!!! Nie wierzę, że to wszystko przez Kaze( w dodatku w wersjii Little), bo ją wyłanczałem. Co o tym myślicie??!!!! 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego już za wiele. 130 prób włamania do mojego komputera w ciagu jednego dania to jest już jakaś paranoja!!!!! Wszystkie łaty od Microsoft, XP ANTY SPY + Zaone Alarm 3.1.xxx i coś takiego?!!!! Nie wierzę, że to wszystko przez Kaze( w dodatku w wersjii Little), bo ją wyłanczałem. Co o tym myślicie??!!!! 8)

Tylko pozazdroscic! :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zobacz jaki na jaki port ida te "ataki" - ja na 1214 to wszystko OK - po prosu ludzie chca tez od Ciebie cos pociagnac, a Ty pewnie wylaczasz Kaaze - nieladnie trzeba sie dzielic z innymi :wink:

a jak ida na inne porty to moze ktos od Ciebie cos ciagnal a Ty w trakcie wylaczyles Kaaze i koles sie wk..wil i teraz "skanuje" Twoja maszyne za kare

a jak masz paranoje i boisz sie z ktos "siedzi u Ciebie" w kompie to polecam zabawe poleceniem netstat z odpowiednimi parametrami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi