SaintDeVil Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 (edytowane) Panowie i Panie...;oD Ssijcie z tad.....;) Linków [ciach!] [ciach!] nie będzie Sam sciagnolem i gra CHODZI pod Xpkien (ja mam SP2 i smiga) Edytowane 15 Stycznia 2005 przez sgj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deep Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 (edytowane) @nierealny_52 jak by to ująć jest tam opcja do wyboru gry przez TCP/IP i zakłada któryś z was 2 gre i podaje oczywiście swoje ip drugiemu i ten się loguje do niego i gracie. Oczywiście wymagane u jednej osoby zew ip inaczej nie zagracie po necie. PS. @SaintDeVil odważny jesteś z tymi linkami (choć nawet nie ujrzałem do jakiego źródła prowadzą) bo z tego co wiem to bany dają za to czy jakoś tak.... Edytowane 15 Stycznia 2005 przez Deep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 pozwolilem sobie na odkopanie topicu ;] mam gre i chce sobie popykac z sasiadem na lanie...i ladnie sie laczy (przez IPX albo TCIP ) tylko ze w samej grze sa co kilkanascie sec przycinki !! zupelnie jakby lagi czy cos takiego...sasiad ma to samo, niewazne czy ja zaloze serwer czy on. Dodam ze gramy na lanie i w zadne inne gry niemamy takiego problemu :( obaj mamy WIN XP. gra w singlu dziala bezproblemowo wiec niewiem czego to wina. (ps. pingi w gta2 mamy po ok 20-30 max) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) Panowie i Panie...;oD Ssijcie z tad.....;) Linków [ciach!] [ciach!] nie będzie Sam sciagnolem i gra CHODZI pod Xpkien (ja mam SP2 i smiga) @nierealny_52 jak by to ująć jest tam opcja do wyboru gry przez TCP/IP i zakłada któryś z was 2 gre i podaje oczywiście swoje ip drugiemu i ten się loguje do niego i gracie. Oczywiście wymagane u jednej osoby zew ip inaczej nie zagracie po necie. PS. @SaintDeVil odważny jesteś z tymi linkami (choć nawet nie ujrzałem do jakiego źródła prowadzą) bo z tego co wiem to bany dają za to czy jakoś tak.... Moze nie wiecie, ale gta2 jest za darmo do pobrania od dlugiego czasu... (tak samo jak 1). http://www.rockstargames.com/classics/index.html Edytowane 16 Stycznia 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 a zna ktos odpowiedz na moje pytanie ? bo lagi mam jak cholera na lanie =/ znalazlem jakiegos patcha do mutli ale sie niechce wgrac =/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 TO JESZCZE KTOŚ W "TO" GRA ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tan24 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 (edytowane) TO JESZCZE KTOŚ W "TO" GRA ? jasne, ja gram i kilkudziesięciu innych ludzi, tylko, że teraz wszyscy grają przez game huntera, tutaj masz co potrzeba ściągnąć: Game Hunter: http://gtamp.com/GTA2/gh Gta 2: http://gta2.seeitmyway.org/downloads/gta2-gtamp-edition_v1.exe Żebyś mógł dołączać do innych graczy, zajrzyj na ten topic(musisz przekierować porty): the game is very slow or laggy Grę naprawdę polecam, są fajne mapki, bronie i pro gracze. Edytowane 3 Sierpnia 2011 przez tan24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Heh, mocny odkop, ale w sumie chyba sobie przypomnę tą grę, bo nie odpalałem jej wiele lat. Zarówno grafika jak i dźwięk praktycznie się nie starzeją, ta gra chyba nigdy nie będzie szpetna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 No raczej nie, bo jeśli po tylu latach nie jest, to podejrzewam, że za kolejne kilka też nie będzie, chociaż oczywiście znajdą się tacy, co stwierdzą, że to G... bo stare i brzydkie:D Ostatnio miałem zagrać, ale tak leży zainstalowane i czeka, może w końcu odpalę i pogram:) Swoją drogą na 2 albo 3 mapie jest jakieś takie więzienie, da się tam dostać?? Bo pamiętam, że zawsze próbowałem tam doskoczyć i nigdy mi się nie udało:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Kiedyś te mapy znałem na wylot, ale teraz już nic nie pamiętam. Z więzieniem to nie było czasem jakiejś misji, gdzie udawaliśmy więźnia czy coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Oj ale odkopaliście ;) kiedyś pamiętam że chyba Rockstar wrzucił do ściągnięcia u nich grę... ja pamiętam gdzie był czołg na pierwszej mapie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 (edytowane) No GTA 1 i 2 jest darmowe od pewnego czasu. Co do czołgu na pierwszej mapie to też pewnie bym go znalazł:) A tematy o dobrych grach to nie grzech odkopywać:) Edytowane 3 Sierpnia 2011 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Heheh tak się składa, że akurat zainstalowałęm kilka dni temu dwójkę u siebie. Nidgy a zwłaszcza wtedy nie byłem wielkim fanem GTA, ale i tak łezka się w oku zakręciła bo jednak nie raz próbowałęm się przełamać i się wciągnąć. A pamiętam jak wszyscy się tym wtedy jarali ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) Swoją drogą na 2 albo 3 mapie jest jakieś takie więzienie, da się tam dostać?? Bo pamiętam, że zawsze próbowałem tam doskoczyć i nigdy mi się nie udało:) Na drugiej. Tam była misja, ale dało się dostać tam inaczej. ;) Trzeba wykorzystać bug z koktajlami mołotowa. 1. Mieć przynajmniej jeden mołotow. 2. Wejść na bardzo wysoki budynek. 3. Ustawić broń aktywną jako mołotow. 4. Skoczyć z krawędzi tego budynku i... 5. ... dość szybko ciągle naciskać "strzał" Bohater nie wyrzuca mołotowów, ale zaczyna ... latać. Polecam. ;) Edytowane 4 Sierpnia 2011 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nechoya Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Świetna gra, szczególnie, że to kultowa pozycja za darmo. Jedna z pierwszych gier, w jakie grałem, jednak byłem wtedy zbyt młody, by w ogóle się przejmować tym, jak sie nazywa ;) No i nie mam żadnych osiągnięć, nigdy nie udało mi się przejść drugiej planszy ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...