Gość Soker Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 A dajcie spokój z tym GTA2 maja takie zapotrzebowanie na niego to wypadało by sie nabyc w lepsze serwery ale jesli oni do nas tak nastawieni to my tez :D odkurzam juz "pirato legalna" .PL wersje sciagam patha pod xp i zaczynam gre... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz! Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Mi się udało połowe gry sciągnąć z tej strony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Mi się udało połowe gry sciągnąć z tej strony :)to daj linka bezpośrednio do pliku.... może się da zaciągnąć.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Dla tych co nie znają angielskiego lub udają że nie znają. PLEASE NOTE that while this game may be downloaded for free by all who register by filling out the form on this page,. W skrócie: Ta gra może zostać pobrana za darmo przez wszystkich którzy wypełnia formularz na tej stronie, to nie jest darmowe oprogramowanie i nie może być powielane bez pisemnej zgody Rockstar Games. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 a ja mam tak wielkie problemy z wyslaniem formularza, ze mi sie nawet odechcialo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir Jedi Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 No wreszcie za Free fajna GierkA :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Tylko szkoda że nieda sie jej praktycznie ściagnąć z tej strony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Thank you Paweł , for your interest in the Rockstar Classics Free Download Series. Unfortunately, we are experiencing a high volume of downloads now and your information has not be collected. Please try back another time. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Jako że gra jest darmowa zarzuce linkami do torrentów (mam nadzieje że punktów nie dostane) *tu były linki, ale to nie jest freeware :( działa pod XP bez żadnych patchy dodatkowych, ja ściągałem z torrenta i jesto to ta wersja darmowa. * edited by Crosis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Gra nie jest freeware. Nie jest darmowa. Punktów nie dostaniesz, będzie za to ostrzeżenie. PLEASE NOTE that while this game may be downloaded for free by all who register by filling out the form on this page, it is NOT freeware and may not be mirrored or duplicated by any third parties without express written consent from Rockstar Games. To chyba jest wytłumaczenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Ten tekst jest juz tu wstawiony 3 raz, jeden dałem nawet z tłumaczeniem, następny który wyskoczy z linkami już punkty raczej dostanie, a nawet możliwe że odpocznie sobie kilka dni od forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Hmm - ja sie ciesze ze udostepnili gre za free - tylko ze faktycznie ktos kto wywalil linka sie nie wykazal... A na razie - zasysac i grac - tyle chyba moge powiedziec zeby nie dostac "PK" ;] ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Gra nie jest freeware. Nie jest darmowa. Nie można udostępniać jej innym. Na samej górze, na tej stronie pogrubionym drukiem jest napisane, na jakieś zasadzie udostępniana jest ta gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 miejmy nadzieje ze dadza pare dodatkowych mirorow bo jak tak dalej bedzie to sobie ja sciagniemy na gwiazdke 2006 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Niestety nie chce sie odpalic na Linuxie. Po udanej instalacji w polowie udanej konfiguracji (wywala sie przy ustawieniu klawiatury) myslalem, ze jednak jest szansa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Dokładnie, tej giery nie da się zassać... wszystko pozapychane... :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 :D komukolwiek udało się to ściągnąć? Od 2 tygodni próbuję i nic .... chyba się chłopaki wycofali z pomysłu .... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 nie da rady:/ Jak robia taka akcje, to mogliby chociaz postawic to na paru serverkach:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 sciagnalem 56% i stoje :/ lipa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 sciagnalem 56% i stoje :/ lipa :( 1209352[/snapback] daj link prosto do pliku! może nam chociaż pójdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 przestancie pisac o linkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 a ja sobie zassalem zadnych problemow nie bylo;) no to wiem juz w co bede gral - nie ma to jak stare dobre GTA;]]]] EDIT: no i lipa - sciagnalem ale co z tego jak gra lipnie chodzi mam winde 2k moze na XP jest inaczej chodzi w niskiej rozdzielczosci z dzwiekiem i sie przycina mozna tez odpalic dosowa wersje - chodzi plynnie ale dzwieku nie ma:( :mur: nom to chyba jednak sobie nie pogram :angry: :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbtech Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 (edytowane) Oto kilka linkow do stron z tym GTA 2 :google: no ludzie chyba nie rozumieja jak sie normalnie pisze - wnt Edytowane 11 Stycznia 2005 przez wunat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 sbtech spojrz na gore strony !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Te linki zawieraja GTA1, a nie druga czesc. Ktos je juz chyba wklejal na poczatku tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deep Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 No a ja zassałem wszystkie gierki które tam są dostępne bez żadnego problemu choć GTA1 i GTA2 (choć w głównej mierze miałem zamiar zagrać w Wild Metal bo w to nigdy nie grałem) mam oryginały to sądziłem iż jak pisze iż gra jest zmodyfikowana tak by pracowac na nowych systemach to niestety jak już ktoś wie na 2K oraz XP gra przycina, w gta1 można wyłączyć frame limiter ale wtedy chodzi za szybko. Dobrze że mam jeszcze starego P200 i Voodoo2 na którym to obie gry chodzą super. A jak niektórzy piszą wcale nie jest ciężko wypełnić formularz czy jest on aż tak niejasny? A puźniej już tylko ściągnięcie i można próbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nierealny_52 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Witam Mam problem, chce z kumplem pograć w gta2 przez neta ale nie wiem jak to odpalic, mogł by mi ktos dac jakeis wskazówki co i jak z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 (edytowane) Dziś nareszcie udało mi się !!! GTA2 właśnie leci do mnie z zawrotną prędkością 70kB/s :D :D :D Edytowane 15 Stycznia 2005 przez Dziobak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Hmmm...wie ktoś jak to zaciągnąć flash getem bo nie mam zamiaru kilka godzin siedzieć przed kompem aż ściągnie mi się 344MB (nie za szybkiego neta mam :( ) :mur: a tylko windowsowy "ściongacz" sie załącza :/. Ta wiem ponoć w SP2 do xp poprawili to i mozna przerywać i kontynuować ścionganie ale to mnie nie przekona do SP2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 u mnie tez leci nareszcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...