Skocz do zawartości
Dr.Stan

Grand Theft Auto 2

Rekomendowane odpowiedzi

@nierealny_52 jak by to ująć jest tam opcja do wyboru gry przez TCP/IP i zakłada któryś z was 2 gre i podaje oczywiście swoje ip drugiemu i ten się loguje do niego i gracie. Oczywiście wymagane u jednej osoby zew ip inaczej nie zagracie po necie.

PS. @SaintDeVil odważny jesteś z tymi linkami (choć nawet nie ujrzałem do jakiego źródła prowadzą) bo z tego co wiem to bany dają za to czy jakoś tak....

Edytowane przez Deep

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozwolilem sobie na odkopanie topicu ;]

mam gre i chce sobie popykac z sasiadem na lanie...i ladnie sie laczy (przez IPX albo TCIP ) tylko ze w samej grze sa co kilkanascie sec przycinki !! zupelnie jakby lagi czy cos takiego...sasiad ma to samo, niewazne czy ja zaloze serwer czy on. Dodam ze gramy na lanie i w zadne inne gry niemamy takiego problemu :(

obaj mamy WIN XP. gra w singlu dziala bezproblemowo wiec niewiem czego to wina. (ps. pingi w gta2 mamy po ok 20-30 max)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie i Panie...;oD

Ssijcie z tad.....;)

Linków [ciach!] [ciach!] nie będzie

Sam sciagnolem i gra CHODZI pod Xpkien (ja mam SP2 i smiga)

@nierealny_52 jak by to ująć jest tam opcja do wyboru gry przez TCP/IP i zakłada któryś z was 2 gre i podaje oczywiście swoje ip drugiemu i ten się loguje do niego i gracie. Oczywiście wymagane u jednej osoby zew ip inaczej nie zagracie po necie.

PS. @SaintDeVil odważny jesteś z tymi linkami (choć nawet nie ujrzałem do jakiego źródła prowadzą) bo z tego co wiem to bany dają za to czy jakoś tak....

Moze nie wiecie, ale gta2 jest za darmo do pobrania od dlugiego czasu... (tak samo jak 1).

http://www.rockstargames.com/classics/index.html

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TO JESZCZE KTOŚ W "TO" GRA ?

jasne, ja gram i kilkudziesięciu innych ludzi, tylko, że teraz wszyscy grają przez game huntera, tutaj masz co potrzeba ściągnąć:

Game Hunter: http://gtamp.com/GTA2/gh

Dołączona grafika

Gta 2: http://gta2.seeitmyway.org/downloads/gta2-gtamp-edition_v1.exe

Żebyś mógł dołączać do innych graczy, zajrzyj na ten topic(musisz przekierować porty): the game is very slow or laggy

Grę naprawdę polecam, są fajne mapki, bronie i pro gracze.

Edytowane przez tan24

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Heh, mocny odkop, ale w sumie chyba sobie przypomnę tą grę, bo nie odpalałem jej wiele lat. Zarówno grafika jak i dźwięk praktycznie się nie starzeją, ta gra chyba nigdy nie będzie szpetna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No raczej nie, bo jeśli po tylu latach nie jest, to podejrzewam, że za kolejne kilka też nie będzie, chociaż oczywiście znajdą się tacy, co stwierdzą, że to G... bo stare i brzydkie:D Ostatnio miałem zagrać, ale tak leży zainstalowane i czeka, może w końcu odpalę i pogram:)

Swoją drogą na 2 albo 3 mapie jest jakieś takie więzienie, da się tam dostać?? Bo pamiętam, że zawsze próbowałem tam doskoczyć i nigdy mi się nie udało:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Kiedyś te mapy znałem na wylot, ale teraz już nic nie pamiętam. Z więzieniem to nie było czasem jakiejś misji, gdzie udawaliśmy więźnia czy coś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heheh tak się składa, że akurat zainstalowałęm kilka dni temu dwójkę u siebie. Nidgy a zwłaszcza wtedy nie byłem wielkim fanem GTA, ale i tak łezka się w oku zakręciła bo jednak nie raz próbowałęm się przełamać i się wciągnąć. A pamiętam jak wszyscy się tym wtedy jarali ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą na 2 albo 3 mapie jest jakieś takie więzienie, da się tam dostać?? Bo pamiętam, że zawsze próbowałem tam doskoczyć i nigdy mi się nie udało:)

Na drugiej. Tam była misja, ale dało się dostać tam inaczej. ;) Trzeba wykorzystać bug z koktajlami mołotowa.

1. Mieć przynajmniej jeden mołotow.

2. Wejść na bardzo wysoki budynek.

3. Ustawić broń aktywną jako mołotow.

4. Skoczyć z krawędzi tego budynku i...

5. ... dość szybko ciągle naciskać "strzał"

Bohater nie wyrzuca mołotowów, ale zaczyna ... latać. Polecam. ;)

Edytowane przez MaciekCi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetna gra, szczególnie, że to kultowa pozycja za darmo. Jedna z pierwszych gier, w jakie grałem, jednak byłem wtedy zbyt młody, by w ogóle się przejmować tym, jak sie nazywa ;) No i nie mam żadnych osiągnięć, nigdy nie udało mi się przejść drugiej planszy ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi