Jodlasty Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Gillette niebieskie całkiem niezłe jednorazówki, polecam. Spoko sa tez uzywam. Tansze i wcale nie gorsze sa polsilvery. Czasami mam ochote wcale sie nie golic i zobaczyc jak moja facjata bedzie wygladac z broda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Uzywalem Mach 3 swego czasu i bylem zadowolony, ale wtedy golilem sie na gladko... Od paru lat utrzymuje krotki zarost na stale, przerzucilem sie wiec na golarke elektryczna do tych miejsc, gdzie brode tepie. Do utrzymywania brody i wasow polecam specjalne maszynki do tego celu, z regulacja dlugosci zarostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Ja Polecam Gillete Mach 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 a tak btw.. czego uzywacie po goleniu? ja używam odkąd się gole "Nivea for men - after shave" w białej buteleczce lub w niebieskiej --------->> polecam bo nie jest na żadnym spirytusie i nie piecze po goleniu a szybko się wchłania!! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 a tak btw.. czego uzywacie po goleniu? ja używam odkąd się gole "Nivea for men - after shave" w białej buteleczce lub w niebieskiej --------->> polecam bo nie jest na żadnym spirytusie i nie piecze po goleniu a szybko się wchłania!! :wink: to samo po goleniu ... biala butla ;] przed butla mach 3 w lapie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Ja używam Gillette Mach 3 Turbo, wszystkie jednorazówki odpadaja bo szybko się zużywają lub niektóre to totalna porażka... typu bic, polsilver... nówki a nie da się nimi golić i jeszcze cały pocięty jak by było do czynienia z Umą Turman :P Nie ma co się sępić tylko wydać troszku kasy i mieć spokój na jakiś czas... no i komfort też się tak zastanawiam nad tymi nowymi Gillette Mach 3 Power, czy są one znacznie lepsze od tych Turbo? używa ich ktoś? pewno są znacznie droższe więc czy warto no i mam nadzieje że końcówki są te same :? ------------- ubdate: różnice są nieznaczne co widać w tabelce na screenie, noże te same tylko od czego dokładnie jest ten "Micro-Power"? czy to ma aż taki wpływ na golenie czy raczej kolejny chwyt reklamowy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Dobra panowie... A dzisiaj idę do sklepu i kupuje Mach3 :) Relacja niedługo :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Ja używam "jednorazówek" gillette blue z podwójnym ostrzem. Zastanawiam się jednak z przejściem na maszynkę elektryczną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 idzie - patent mojego starego - urywasz maly kawalek srajtasmy - taki jak rana - moczysz go w wodzie i przykladasz do rany, on sie przykleja - schnie i tamuje krwotok - po godzinie albo 2 zrywasz i juz strupa nie ma nawet:)No tak, ale to też trwa godzine. No chyba, że komuś nie przeszkadza jazda autobusem z papierem przyklejonym do wargi... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 idzie - patent mojego starego - urywasz maly kawalek srajtasmy - taki jak rana - moczysz go w wodzie i przykladasz do rany, on sie przykleja - schnie i tamuje krwotok - po godzinie albo 2 zrywasz i juz strupa nie ma nawet:)No tak, ale to też trwa godzine. No chyba, że komuś nie przeszkadza jazda autobusem z papierem przyklejonym do wargi... 8) dlatego najlepiej miec plyn do zasychania ran, czy jak to sie tam nazywa, taki w aerozolu ale na drobne skaleczenia to papier roxx 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 lepiej miec papier toaletowy przyklejony do wargi niz do tyłka ;-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 lepiej miec papier toaletowy przyklejony do wargi niz do tyłka ;-D zalezy kto gdzie lubi :wink: Ja tam macham Machiem i nie nazekam. Ale w przyszlosci (jak bede szastal pieniedzmi) kupie sobie cos na prad fajnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 na prad sie nie nadaja, chyba ze ktos ma slaby zarost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Tez sie gole 1-razowkami niebieskimi dzileta i po 4 razach juz mnie cos bierze jak mam sie golic, jak mi sie skoncza ostrza to wyprobuje macha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 a sie se pocinam 8) Łilkinsonami tymi co sie goli tem lysy koles w telewizji. i jak do tej pory nie narzekam. a apo goleniu zawsze lauje na twarz cos bez alkoholu, bo nienawidze jak mnie facjata pali ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 no ot ja chyba z jakimis wyschnietymi sie spokalem ostrzami do mach 3 bo po 5 goleniach juz byly tepawe a te nawilzanie wyschlo zaraziutenko az strach, a moze twardosc wody ma wplyw na szybsze ich tepienie .. hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 "Gilette - polecany przez Tweakowcow" :P Zarówno te "Niebieskie" jak i "Mach 3" Przeliczając bardziej opłaca się ver. 2 :) (Mach 3 :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 A ja juz mam nowy sprzet 8) Wilkinson Quattro :P + zel do golenia = gladka skora jak u niemowlaka ;) http://www.wilkinson-quattro.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 ja mam najtansze wilkinsony, niestaty na drozsze jua mnie nie stac, a mam taki twardy zarost ze po 2 razach do wywalenia golarka - i to nie przez to ze jest tepa, tylko ze az sie wygina to ostrze.. próbowałem kiedyś elektryczną (ale te z nizszych polek) to mnie strasznie bolało :).... Ogolnie rzecz biorąc w ciagu 3-4 dni około 5mm - 7mm mi rosnie tego.. zasrany testosteron... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 (...)Ogolnie rzecz biorąc w ciagu 3-4 dni około 5mm - 7mm mi rosnie tego.. zasrany testosteron... :roll: A dziewczyna co na to? :> Szpetną swą fizys gładzę jakimiś Gilette podwójnymi. Kiedyś kupiłem w promocji z całym "magazynkiem" i zużyłem jak dotąd połowę owegoż. Po tym brutalnym zabiegu krem Nivea onli - równie dobry do pyska, kończyn i pastowania butów :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...