Skocz do zawartości
KWS89

Jednorazowe żyletki...

Rekomendowane odpowiedzi

Gillette niebieskie całkiem niezłe jednorazówki, polecam.

Spoko sa tez uzywam.

Tansze i wcale nie gorsze sa polsilvery.

Czasami mam ochote wcale sie nie golic i zobaczyc jak moja facjata bedzie wygladac z broda :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uzywalem Mach 3 swego czasu i bylem zadowolony, ale wtedy golilem sie na gladko... Od paru lat utrzymuje krotki zarost na stale, przerzucilem sie wiec na golarke elektryczna do tych miejsc, gdzie brode tepie. Do utrzymywania brody i wasow polecam specjalne maszynki do tego celu, z regulacja dlugosci zarostu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak btw..

czego uzywacie po goleniu?

ja używam odkąd się gole "Nivea for men - after shave" w białej buteleczce lub w niebieskiej --------->> polecam bo nie jest na żadnym spirytusie i nie piecze po goleniu a szybko się wchłania!! :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak btw..

czego uzywacie po goleniu?

ja używam odkąd się gole "Nivea for men - after shave" w białej buteleczce lub w niebieskiej --------->> polecam bo nie jest na żadnym spirytusie i nie piecze po goleniu a szybko się wchłania!! :wink:

to samo po goleniu ... biala butla ;]

przed butla mach 3 w lapie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idzie - patent mojego starego - urywasz maly kawalek srajtasmy - taki jak rana - moczysz go w wodzie i przykladasz do rany, on sie przykleja - schnie i tamuje krwotok - po godzinie albo 2 zrywasz i juz strupa nie ma nawet:)

No tak, ale to też trwa godzine. No chyba, że komuś nie przeszkadza jazda autobusem z papierem przyklejonym do wargi...

8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idzie - patent mojego starego - urywasz maly kawalek srajtasmy - taki jak rana - moczysz go w wodzie i przykladasz do rany, on sie przykleja - schnie i tamuje krwotok - po godzinie albo 2 zrywasz i juz strupa nie ma nawet:)

No tak, ale to też trwa godzine. No chyba, że komuś nie przeszkadza jazda autobusem z papierem przyklejonym do wargi...

8)

dlatego najlepiej miec plyn do zasychania ran, czy jak to sie tam nazywa, taki w aerozolu

ale na drobne skaleczenia to papier roxx 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lepiej miec papier toaletowy przyklejony do wargi niz  do tyłka ;-D

zalezy kto gdzie lubi :wink:

Ja tam macham Machiem i nie nazekam. Ale w przyszlosci (jak bede szastal pieniedzmi) kupie sobie cos na prad fajnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a sie se pocinam 8) Łilkinsonami tymi co sie goli tem lysy koles w telewizji. i jak do tej pory nie narzekam. a apo goleniu zawsze lauje na twarz cos bez alkoholu, bo nienawidze jak mnie facjata pali ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ot ja chyba z jakimis wyschnietymi sie spokalem ostrzami do mach 3 bo po 5 goleniach juz byly tepawe a te nawilzanie wyschlo zaraziutenko az strach, a moze twardosc wody ma wplyw na szybsze ich tepienie .. hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam najtansze wilkinsony,

niestaty na drozsze jua mnie nie stac,

a mam taki twardy zarost ze po 2 razach do wywalenia

golarka - i to nie przez to ze jest tepa, tylko ze az sie wygina

to ostrze..

próbowałem kiedyś elektryczną (ale te z nizszych polek)

to mnie strasznie bolało :)....

Ogolnie rzecz biorąc w ciagu 3-4 dni około 5mm - 7mm mi rosnie tego..

zasrany testosteron... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)Ogolnie rzecz biorąc w ciagu 3-4 dni około 5mm - 7mm mi rosnie tego..

zasrany testosteron...  :roll:

A dziewczyna co na to? :>

Szpetną swą fizys gładzę jakimiś Gilette podwójnymi. Kiedyś kupiłem w promocji z całym "magazynkiem" i zużyłem jak dotąd połowę owegoż.

Po tym brutalnym zabiegu krem Nivea onli - równie dobry do pyska, kończyn i pastowania butów :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi