Łukasz... Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Tak jak w podpisie a ramy to : DDR 2x 256MB Dual PC-400 TwinMos Twister CL 2 chyba że sa jakieś lepsze do mojego kofinga ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 W gniazdo pasowaly beda, jesli o to Ci chodzi, jednak nie wiem jak chcesz je wykozystac, z tego co widac procka nie krecisz, wiec beda sie troszeczke nudzily, wiec mozesz dokupic druga taka kostke jak masz a jesli juz koniecznie chcesz cos dobrego, to kup sobie hynixy 4,3 ns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz... Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 hynixy 4,3 nsa gdzie można je kupić :?: :roll: w żadym sklepie nie widziałem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz... Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 dobra juz znalazłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...