gigabajt Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 cdex nie wykrywa u mnie cdromu(bo mam dvd) ???nie umiem skonfigurowac tego programu !!POMÓŻCIE!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Use native NT SCSI library Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Nie mozesz np. uzyc Easy CD-DA Extractor'a? Tam nie ma takich problemow, a program jest takze bardzo dobry. http://www.poikosoft.com/download.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Tam nie ma takich problemowTo zaznaczenie jednej opcji w programie to juz jest problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Nie mozesz np. uzyc Easy CD-DA Extractor'a? Tam nie ma takich problemow, a program jest takze bardzo dobry. http://www.poikosoft.com/download.html -Nie mogę odpalić samochodu. -To nie możesz jeździć autobusem? Poza tym ex jest freewarem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 -Nie mogę odpalić samochodu. -To nie możesz jeździć autobusem? Ale porównanie 8O W tej drugiej linii mogles przynajmniej napisac " -To nie mozesz zmienic go na inny? ". Poza tym ex jest freewarem.To fakt, ale nie kazdy musi miec w 100% legal. Osobiscie wole ECDDAE, a problemu w przypadkach zmiany softu, nie widze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 cdex nie wykrywa u mnie cdromu(bo mam dvd) ???Miałem ten sam problem , pomogła ponowna instalacja ASPI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Osobiscie wole ECDDAE, a problemu w przypadkach zmiany softu, nie widze.a ja nie widze zadnego zwiazku miedzy twoimi wypowiedziami, a tematem. a co do problemu... u mnie najczesciej pomaga zainstalowanie ForceASPI... nie tylko przy CDex, ale tez np. EAC i kilku dziwnych programikach do nagrywania CD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...