romeorunner Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Mam ogromny problem z tym programem mianowicie sciagalem 4gb plik i w 80% pojawia mi się błąd NO space left on device co mam z tym zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 a masz jeszcze miejsce na dysku :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 tak jakieś 7Gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Fat32 ma ograniczenie. Pojedynczy plik nie może być większy o 4 GB. Przekonwertuj partycję na NTFS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...