matti Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 moze znacie taki program ktory spelnilby moje wymagania: -freeware, mozliwosc uzywania nawet w firmie(przedewszystkim) -wyskakujace okienko z komunikatem z okreslonej godzinie i dacie! z jednoczesna mozliwosc zmiany tej ze wiadomosci pod kazdym wzgledem, -fajnie jakby program posiadal mozliwosc zapysywanie swoich notatek jak w podrecznym kalendarzu -pod windowsa NT!!! ciezko mi znalesc ale moze wy chopaki cos takiego widzieliscie, jesli tak prosze o info, z gory dzieki! pozdrowka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Żółte karteczki i Terminarz v1.0.0.51- (271 kB) Program do zapisywania notatek na żółtych kartkach. Uruchamianie przy starcie, ikona w tray'u, szybkie zarządzanie, zapamiętywanie treści notatek. Nowa wersja zawiera również funkcje terminarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 super programik, dzieki!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Albo CoolStart - nie chce mi się szukać strony autora, ale jest na mojej www. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...