B3T0N Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 mialem canona A60 - sprzedalem co tu kupic ? znowu a60 ? moze cos macie dobrego na oku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 mialem canona A60 - sprzedalem co tu kupic ? znowu a60 ? moze cos macie dobrego na oku ? Czy znajdziesz może a70 do 1100 zł ? pewnie gdzieś da radę. Porównywalny jest HP 735 - ale to HP ;) (znajomy kupił HP 850 i ... zawiesił się mu jak windows ;) hiehiehie - posedł do serwisu). Może pentagram ? ale pentagram to raczej low-end jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 mialem canona A60 - sprzedalem co tu kupic ? znowu a60 ? moze cos macie dobrego na oku ? Czy znajdziesz może a70 do 1100 zł ? pewnie gdzieś da radę. Porównywalny jest HP 735 - ale to HP ;) (znajomy kupił HP 850 i ... zawiesił się mu jak windows ;) hiehiehie - posedł do serwisu). Może pentagram ? ale pentagram to raczej low-end jest a70 ? a czym on sie rozni od a60 ? - ze ma 3mpx ? - niepotrzebuje tylu mpx, bo jako normalny uzytkownik aparatu nie potrzebuje TAK wysokiej rozdzielczosci zdjec - do drukowania 2mpx zdjecia (1600x1200) wystarcza... hp735 - grzech pentagram - smiec next ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 na tej stronie http://aparatycyfrowe.pl/ mozesz sobie zobaczyc dane techniczne aparatow i mniej wiecej porownac ich ceny, choc na tej stronie sa troche za wysokie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 a70 ? a czym on sie rozni od a60 ? - ze ma 3mpx ? - niepotrzebuje tylu mpx, bo jako normalny uzytkownik aparatu nie potrzebuje TAK wysokiej rozdzielczosci zdjec - do drukowania 2mpx zdjecia (1600x1200) wystarcza... hp735 - grzech pentagram - smiec next ;) to po co sprzedawales a 60 :) zeby kupic nastepny 2mpix?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 a70 ? a czym on sie rozni od a60 ? - ze ma 3mpx ? - niepotrzebuje tylu mpx, bo jako normalny uzytkownik aparatu nie potrzebuje TAK wysokiej rozdzielczosci zdjec - do drukowania 2mpx zdjecia (1600x1200) wystarcza... hp735 - grzech pentagram - smiec next ;) 10X13 (chyba się nie walnąłem w wymiarach zdjęcia ?) wymaga 3 megapixli, a A70 będzie lepszy niż a60 ponieważ tych pixli ma troszku więcej (wiem wiem ... nie sama matryca się liczy, ale porównując A60 z A70 - jeśli stać by mnie było na a70, to wziąłbym sobie ten aparacik). a tak wogóle to po jakiego grzyba sprzedawałeś tą A60 ? żeby kupić sobie drugi aparacik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 wojwar, no nie gadaj głupot... po pierwsze to rozmiar 9x13 a po drugie to do takiego rozmiaru zdjęć (jak również do popularniejszego chyba 10x15) starcza spokojnie 2Mpix. I mówię to jako posiadacz około 2 tysięcy wywołanych zdjęć z cyfrówki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Może Fuji S3000? Będziesz musiał dołożyć 100..200zł. Albo Olympus C-4000Z za około 1200zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Może Fuji S3000? Będziesz musiał dołożyć 100..200zł. Albo Olympus C-4000Z za około 1200zł... 1130 zeta jest c-720 na allegro ( gosciu z wrocka ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Jestem rownierz za Olkiem 4kZ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 olek c-350 lub c-450 małe zgrabne 350 poniżej tysiąca 450 w granicach 1100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 olek c-350 lub c-450 małe zgrabne ...male, zgrabne ... MYDELNICZKI :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 może i mydelniczki ale ładne foty z nich wychodza paramerty tez nie zgorsze a i cene przystępna pewnie ze sony 828 ładniej wyglada czy też 717 ale to ma działąc a nie wyglądac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 to pojechales kumpel na 717 i 828 jak nie wiedziales fotek to sie nie wypowiadaj wygladaja jak wygladaja bo maja rewelacyjne obiektywy i macro od 0 cm!! ( zero) moze tobie to nie potrzebne ale jak ktos umie robic zdjecia to przyda mu sie taki aparat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 nie pisałem ze sonacze sa złe chodziło mi raczej o inna grupe cenową a fotki widziałem pewnie ze fajne a co do makro 0 cm to nie jestem taki pewien... zaproponuj aparat za 5000 zł lub za 1000 ciekawe co kupi.... ps. 828 ma od 2cm http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25689230 717 pewnie podbnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 to super macro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Sony 828 jest z lekka skopanym modelm, 717 o wiele lepiej :) 828 Ma duzaaaa aberracje chromatyczna, nie warto przeplacac :> A macro od 2cm a nie od zera hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 :) niop masz racje o wiele lepsze recenzje ma 717 niz 828 na ebay`u lub allegro mozan kupić całkiem za przyzwoitą cene... ale w okolicach tysiąca nie ma chyba nic lepszego od olka 350 -450 canony A70 i A80 juz duzo droższe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelo Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Czesc wszytkim jestem nowym uzytkownikiem mam nadzieje ze mi pomozecie niedlugo koncze 18 wiosen :] i z tego powodu wpadnie mi troche kasy i mam w planach przeznaczenie okolo 1000-1500zł na aparat cyfrowy prosil bym o pomoc w wyborze jakiejs cyfrówki z górey wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Czesc wszytkim jestem nowym uzytkownikiem mam nadzieje ze mi pomozecie niedlugo koncze 18 wiosen :] i z tego powodu wpadnie mi troche kasy i mam w planach przeznaczenie okolo 1000-1500zł na aparat cyfrowy prosil bym o pomoc w wyborze jakiejs cyfrówki z górey wielkie dzieki Zalerzy co potrzebujesz pamietaj ze jeszcze musisz kupic karte pamieci, akumulatory, ladowarke (chyba ze masz) i etui :) Aparat polecam Canon A75 albo loknij za Minolta Dimage Z1 Dwa rozne aparaty :) jeden maly zoom drugi big :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 A60+CF128MB+Ładowarka i 4xakumulatorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelo Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Zalerzy co potrzebujesz pamietaj ze jeszcze musisz kupic karte pamieci, akumulatory, ladowarke (chyba ze masz) i etui :) Aparat polecam Canon A75 albo loknij za Minolta Dimage Z1 Dwa rozne aparaty :) jeden maly zoom drugi big :) rzeczywiscie ten drugi troche duży:], wsumie fakt zapomnilem o calej reszczcie przydalo by sie zamknboc cene aparatu do 1500zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 mialem canona A60 - sprzedalem co tu kupic ? znowu a60 ? moze cos macie dobrego na oku ? Zajrzyj tutaj - http://www1.mundmdiscount.com/mmshop/default.php A75 można mieć już za 280Euro, czyli około 1200zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 na benchmarku jest test cyfrakow , ale ja tam sie nie znam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 na benchmarku jest test cyfrakow , ale ja tam sie nie znam ;) Tyle ze te ich testy to troche o kant [gluteus maximus] rozbic :) Myslae ze jak recenzuja karty graficzne to i aparaty tez moga bo to tez ma cos wspolnego z elektronika :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
servisco8 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 http://aparatycyfrowe.republika.pl/ - tu są opinię użytkowników :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Czesc wszytkim jestem nowym uzytkownikiem mam nadzieje ze mi pomozecie niedlugo koncze 18 wiosen :] i z tego powodu wpadnie mi troche kasy i mam w planach przeznaczenie okolo 1000-1500zł na aparat cyfrowy prosil bym o pomoc w wyborze jakiejs cyfrówki z górey wielkie dzieki Witaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelo Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 mam jescze jedno pytanko czy oplaca sie doplacic kase i kupic canona a 70 czy canon a60 w zupelnosci wystarcza bo z tego co wiem to canon a 60 rózni sie tylko oda70 ty m z e a70 ma wieksza matryce i tearz nie wiem co robic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 mam jescze jedno pytanko czy oplaca sie doplacic kase i kupic canona a 70 czy canon a60 w zupelnosci wystarcza bo z tego co wiem to canon a 60 rózni sie tylko oda70 ty m z e a70 ma wieksza matryce i tearz nie wiem co robic??? jeśli nie potrzebujesz robienia odbitek większych niż 15x10 cm to w zupełności wystarczy...ja mam od kilku dni A60 i jestem na maxa zadowolony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietro_m Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Ja od ok. 2 miesięcy mam Canonka A60 i jestem zadowolony jak tylko się da. Aparacik kupiłem z polecenia kolegi - trochę się koleś zna na sprzęcie i nie żałuję. Super model jak dla nieprofesjonalnego użytkownika aparatów fotograficznych. A tak poza tym, to między 2Mpix a 3Mpix nie ma odczuwalnej różnicy. P.S. Ja bym nigdy nie sprzedał A60 żeby kupić inny aparat o bardzo podobnych parametrach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...