mac441 Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Witam! Zaczne od tego ze mam konfiguracje sprzetowa jak w podpisie-czyli nie jest najgorzej :) Ale mam problem z małymi plikami np. szczególnie .txt pliki notatnika (male pliki rejestru tez) bo gdy chcem taki otworzyc to po 2-krotnym kliknieciu czasami musze czekac nawet okolo 5 sekund na otwarcie takiego, tak samo jesli klikne 1 raz prawym przyciskiem aby np zobaczyc wlasciwosci pliku. Z zadnymi innymi plikami nawet filmowymi o duuuzych rozmiarach nie mam tego problemu. Staram sie dbac o system defragmentacje itd. Takze nie jest on zapuszczony bo wszystko inne smiga jak trza. Tym bardziej jest to conajmniej smieszne bo przy takiej konfiguracji sprzetowej to nie mam pojecia od czego to zalezy. Czy ktos ma jakis pomysł, albo wie od czegot o moze zalezec, czemu sie tak dzieje? Ps: Jade na Xp professional. Prosze o odpowiedz i POZDRAWIAM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Nie masz zadnych wirusow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac441 Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Witam! Wirusów nie stwierdzono. Mam tak na kazdym nowym systemie po formacie c: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac441 Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Mimo wielu pomocnych odpowiedzi :D chyba udało mi sie samemu dotrzec do przyczyny problemu. Mianowicie po wywaleniu drukarki tzw sieciowej czyli system sam sobie ja dodal (ze niby kozystam z drukarki kumpla z sieci :) ) problem zniknal. Czy wie ktos czemu system sam mi dodal drukare sieciowa? z jakiej paki to i jak mzna tego uniknac w przyszlosci? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...