Gość Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Witam, Znowu lagi... ale obecnie na uczelni trwaja (tzn jzu sie skonczyly) bachanalia (juwenalia), wiec wybaczcie ;) Dodatkowo z powodu wylaczenia na dosc dlugi czas statystyk na stronie seti, z ktorych to pobieram dane, dzisiejsze wykresy moga (a nawet musza ;]) nie odzwierciedlac w pelni stanu z konca srody no ale na to nic nie poradze. Ranking Ranking wg aktywnosci Statystyki ogólne Tweak Ranking teamów w Polsce Tweak vs Barwkomp Rywalizacje: A[tlon] TEAM & ARAGORN vs Bydgoszcz Team A[tlon] TEAM & ARAGORN vs masash&przyjaciele Olsztyn AMD Team vs uff...AR Olsztyn AMD Team vs Forest kila zbila and przyjaciele TEAM Konkurs: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Pierwszy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Pierwszy :Dmiales jakas podpowiedz :?: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 widać jak wpłynęła na nas i na chłopaków z olsztyna dobra zdrowa rywalizacja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 poszło, przyklejony 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 widać jak wpłynęła na nas i na chłopaków z olsztyna dobra zdrowa rywalizacja :) o tak. juz wentylator w mojej 6310i zaczyna halasowac ;) musze cos zrobic, bo zaczynasz przeginac :P nie bawimy sie w keszowanie tylko oddajemy na bierzaco ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Pierwszy :Dmiales jakas podpowiedz :?: :lol:nie... skądze :) ino ze znow mu serwer padl i mnie prosil o "hosting" :) tak to bym nic nie wiedzial :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 normalnie kufa mac. musze poprzeklinac bo znowu zabraklo aby byc w pierwszej dziesiatce... ale za to wskoczylismy na 13 miejsce w statystykach krajowych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 widze ze juz fido skresliles szanse mojej ekipy na dogonienie cie... oby nie byl to zbyt pochopny krok z twojej strony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 birdman .. ty nas przeganiasz od grudnia ... o ile pamietam przegon na to my cie bedziemy gonic :) pozatym zawsze aktualnie masz http://chaos.q3.prv.pl/seti/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 birdman .. ty nas przeganiasz od grudnia ... o ile pamietam przegon na to my cie bedziemy gonic :) pozatym zawsze aktualnie maszhttp://chaos.q3.prv.pl/seti/ spoko spoko... wtedy liczylo dla mnie 10 osob non stop; a teraz to w 2 tylko kombinujemy; i pomimo to nadal sie trzymamy za wami; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 no to juz was wyprzedzilismy :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 a my w 4-5 w tym ja z fidem liczymy kolo 10WU dziennie kumpela tak z 7-8 dziennie i 2 kumpli wzgledem checi od 3 do 9 WU .. wiec wiesz :)) i tak na wakacje nikt nie bedzie liczyc oprocz Fida bo nie bedzie dostepu do neta :)... wiec smialo gon do przodu :) ... stare konto krissa jeszcze wezmiemy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 ale widze ze wasz skrypcik na stronie byl przygotowany na ta sytuacje :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 a teraz to w 2 tylko kombinujemy; i pomimo to nadal sie trzymamy za wami;Ta? We 2?? Ale chyba na 10 kompach, ze tyle oddaliscie w ciagu ostatnich 2 dni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 ale widze ze wasz skrypcik na stronie byl przygotowany na ta sytuacje :]MÓJ SKRYPCIK :P fida jest tylko skrypt pobierajacy dane :)) .. a co do tych 2 osób to przylaczam sie do Fida .. nie gadaj ze tyle z 2 wyslalaes :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 a teraz to w 2 tylko kombinujemy; i pomimo to nadal sie trzymamy za wami;Ta? We 2?? Ale chyba na 10 kompach, ze tyle oddaliscie w ciagu ostatnich 2 dni :)w 2 liczymy na bierzaco; no a oprocz tego "pare" kompow offline liczy; no ale dopiolem swego, wyprzedzilem was i teraz moge z czystym sumienie liczyc spokojnie dalej; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 :roll: czy ja juz mowilem, ze te statsy sa zajeb*? 8) (juz sa od dawna a ja sie nadal napatrzec nie moge :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 jeee jestem na wykresie :D, kris ma racje staty sa od dawna a dalej cieszsą oko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Fuck, od tygodnia leże w szpitalu i nawet nie wiem czy moje kompy coś liczą. Mam nadzieje że do piątku wyjde i zaczniemy odrabiać sredną w wysyłanych jednostkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 szybkiego powrotu do zdrowia i formy (i tej fizycznej i tej zwiazanej z iloscia wu/day :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 no to niezbyt ciekawie :( co tu duzo gadac ZDROWIA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Aragorn -> zdrowiej a teraz podłączę się do "statystyk" z kilkoma ciekawostkami (jak gdzieś są błędy to poprawcie) otóż pobawiłem się setiSpy`em i oto wyniki dla Tweaka liczy 209 procesorów ze średnią szybkością 1558 Mhz nasza (grupy) średnia szybkość to 48,5 Gflopa łączny czas CPU to 165,28 roku i oddaliśmy ~277904 WU a co ciekawe przy tych 48,5 Gflopa jednostkę 4 teraflopa liczymy średnio przez 82 sekundy z czego wychodzi że na dobę liczymy około 1053 WU :D dalsze obserwacje seti wpłyną na poszerzanie statystyk :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 widze fido zchaosem ostro wzieli sie za odrabianie strat :] licza o 20 jednostek dziennie wiecej :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 zle widzisz :) ktos oddal zakiszone :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 jaaaaa nie mam kompa do wtorku wieczorem, ale odpalilem knoppixa i licze pod nim :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Fido czekamy na nowe, szczegolnie na Tweak vs Barwkomp. moze jak ludzie zobacza co sie zaczyna swiecic to sie zmobilizuja bardziej. osobicie tez czekam na wykresik rywalizacji z Olsztyn AMD Team :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Po długim oczekiwaniu, wreszcie awans :P +1 z 12 na 13 :] Tym samym przekroczyłem bariere 4000WU aiiii :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sroczek Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Hejka Wszystkim :) Aragorn -> zdrowiej ... dla Tweaka liczy 209 procesorów ze średnią szybkością 1558 Mhz nasza (grupy) średnia szybkość to 48,5 Gflopa wiki-yu Niezły POWER... Mnie również podobają się staty :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 osobicie tez czekam na wykresik rywalizacji z Olsztyn AMD Team :wink: ta zlosliwosc byla nie namiejscu. powiedz z kim zrobiliscie fuzje, bo nie wierze w az taki wzrost wydajnosci liczenia zwlaszcza, ze jeden komp ci wyskoczyl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...