Macho Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 czy ktos wie skad moge zassac tę gre....bo na kazie jest ale zajmóje 180-250bm a mi sie cos wydaje ze pełna wersja gry wiecej zajmóje...zna ktos jakis link...pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 ja tez prosze o link/ftp bo jak dla mnie to jest jedna z najlepszych gier :P 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Finalnej wersji jeszcze nie ma, jest beta oraz demo [ ftp://ftp.gry.wp.pl/pub/demo/hitman2demosetup2.exe ]. Gra wychodzi 9.10.2002. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Proszę uprzejmie, nie wiem jak działa bo sam właśnie zasysam ''FlashGetem'', ale przynajmniej objętościowo robi dobre wrażenie :) :) :) ftp://ftp.fsn.hu/pub/CDROM-Images/maxos/M...OS-06222000.iso Miłej Gry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 czy ktos wie skad moge zassac tę gre....bo na kazie jest ale zajmóje 180-250bm a mi sie cos wydaje ze pełna wersja gry wiecej zajmóje...zna ktos jakis link...pozdrawiam. Acha i jeszcze Pozdrowienia dla Częstochowy, byłem dwa razy w te wakacje z kolonistami :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 dzieki za pozdrowienia....... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 a dlaczego jest końcówka *.iso..........co z nia trzeba zrobic? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexters Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Czy ktoś sprawdził tą wersje. To jest pełna wersja czy może kolejna wersja BETA. ISO na najlepiej emulować programem Daemon Tools. POZDRO DEXTER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Do ISO jest jeszcze programik np. WinISO, którego możesz poszukać na www.djtozz.ws albo masz tu gotowego linka: http://www.navnetwork.net/cgi-bin/XDlz/xse...elect?xid=60088 jest to format jakby obrazu płyty, a dzięki temu programikowi możesz wyemitować zawarte w nim pliki, no i zgrać na płytkę 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 jak nie ma pelnej wersji jak juz mam od miesiaca? zajmuje 515mb i lezy na dysku bo nie mam czasu nagrac:)sa dostepne wszystkie plansze i gra jest skonczona.mozna grac w kazda plansze bez przechodzenia poprzedniej itp ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 jak klikam na te linki to nie działaja.........a o co chodzi z tym programem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 jak to nie działają, klikasz na Download Here: File1 i otwiera ci się okno do ściągania programu, jak już ściągniesz to po instalacji rejestrujesz się w opcjach na dane: RegName = Wu Chia Hsuan RegCode = B9EDA3326B574719D67268E9339320519E80ACD5ECDFA87F i oto cała filozofia, programik ściąga się migiem bo ma 1.18 mb :) :) :) a jak już będziesz chciał coś dzięki niemu odczytać to klikasz w opcjach programu na OPEN potem wyszukujesz plik ISO i klikasz na EXTRACT i ci go elegancko wypakuje w podane miejsce :) :) :) no to chyba na tyle 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 jeśli ci nie działa ten link : http://www.navnetwork.net/cgi-bin/XDlz/xselect?xid=60088 to chyba masz zwalone łącze :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 kiedy biore na open to pojawia sie komunikat STACK OVERFLOW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 OK ten serial był chyba do [gluteus maximus], ściągnij sobie cracka: http://www.cracks.am/d.x?46252 naciśnij ''Download the File'' no i się ściągnie, po rozpakowaniu skopiuj do folderu z programikiem plik ''WinISOReg'' i kliknij na niego dwa razy to ci zarejestruje program i powinno być OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Oj stary z tym Hitmanem to chyba jakiś niewypał,- WinISO faktycznie nie daje rady, spróbowałem więc isoBusterem i co, poszło ale wypakowało mi się już ze 2GB 8O i na gierkę to mi to chyba nie wygląda tak więc jak chcesz to sprawdzaj ściągnij sobie program isobuster z niego otwórz plik i idź na kawę lub piwo i miej dysk ajkieś z 10 może 15 GB 8O nie wiadomo ile się tego jeszcze namnoży :roll: chyba jednak kicha no cóż ja też się dałem nabrać :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 No nic ale jako zemstę jeszcze raz podam adres tegoż serwera może ktoś coś tam znajdzie ciekawego,- wstęp wolny :) :) :) ftp://ftp.fsn.hu/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 kolega mi powiedział ze on takie cos juz kiedys miał i wzioł to programem do nagrywania Nero i zgrał na płytke i wtedy działa nie wiem trzeba sprawdzidz ale ja nie mam nagrywarki :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 jak nie ma pelnej wersji jak juz mam od miesiaca? zajmuje 515mb i lezy na dysku bo nie mam czasu nagrac:)sa dostepne wszystkie plansze i gra jest skonczona.mozna grac w kazda plansze bez przechodzenia poprzedniej itp ... skad ja masz podaj link jezeli z netu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Proszę uprzejmie, nie wiem jak działa bo sam właśnie zasysam ''FlashGetem'', ale przynajmniej objętościowo robi dobre wrażenie :) :) :) ftp://ftp.fsn.hu/pub/CDROM-Images/maxos/M...OS-06222000.iso Miłej Gry :D do czego to link bo chyba nie do hitmana2 8O mi sie sciagnal jakis linux :evil: co jest grane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 jak nie ma pelnej wersji jak juz mam od miesiaca? zajmuje 515mb i lezy na dysku bo nie mam czasu nagrac:)sa dostepne wszystkie plansze i gra jest skonczona.mozna grac w kazda plansze bez przechodzenia poprzedniej itp ... skad ja masz podaj link jezeli z netu... link do mojego sasiada:) moge ci wyslac na maila :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 jak nie ma pelnej wersji jak juz mam od miesiaca? zajmuje 515mb i lezy na dysku bo nie mam czasu nagrac:)sa dostepne wszystkie plansze i gra jest skonczona.mozna grac w kazda plansze bez przechodzenia poprzedniej itp ... skad ja masz podaj link jezeli z netu... link do mojego sasiada:) moge ci wyslac na maila :) :lol:ja tez moge dostac rosio2@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 ja też bym prosił :D krzychu_1@hoga.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 jak nie ma pelnej wersji jak juz mam od miesiaca? zajmuje 515mb i lezy na dysku bo nie mam czasu nagrac:)sa dostepne wszystkie plansze i gra jest skonczona.mozna grac w kazda plansze bez przechodzenia poprzedniej itp ...nie Pier***** głupot ja też miałem coś takiego właśnie w fuul wersji nie bedzie można grać we wszystkie plansze trzeba będzie je przechodzić pokolei gdy miałem pierwszą betę była połowa plansz potem wymieniłem na następną płytkę to miałem betę z wszystkimi planszami ale bugi i tak się zdarzały ale chociaż nie tak jak w tej pierwszej a objętość 600mb! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Noz kurna przeciez pisze MaxOS wyraxnie w nazwie pliku, jak wy mogliscie sie na to nabrac !! SKAD TY DUNAJ TO WYTRZASKALES ?! A co do Hitmana to gierka zajebista, demko przeszedlem, grafika miód, po prostu SUPER ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Heh, a co do tego serwerka to fajny i calkiem szybki serwerek skad mozna [brzydkie określenie na linuksa]y posciagac 8) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 jak nie ma pelnej wersji jak juz mam od miesiaca? zajmuje 515mb i lezy na dysku bo nie mam czasu nagrac:)sa dostepne wszystkie plansze i gra jest skonczona.mozna grac w kazda plansze bez przechodzenia poprzedniej itp ... skad ja masz podaj link jezeli z netu... link do mojego sasiada:) moge ci wyslac na maila :) :lol:ja tez moge dostac rosio2@wp.pl jak mam ci wyslac 515 mb na skrzynke na WP ?? :) ZARTOWALEM :lol: :lol: :twisted: :twisted: :wink: :P :D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Graaaaa jest super tesz grałem w demo :P A na samom mysl o pelnej wersji jusz mi slinka cieknie :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 czyli nikt nie zna strony z Hitmanem 2......a czy ktos moze sciagał z Kazy bo ja zabardzo nie mam ochoty sciagac.....juz raz mi system padł od wirusa.......moze ktos juz przetestował z kazy wersje gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 panowie zainstalujcie iMesh'a (kaaza tez jest ale nie zawsze u mnie chodzi...) plik nazywa sie hitman_full_rob.rar (483mb)i działa bo jest zrobiony przeze mnie. :) na ftp wam nie wrzuce bo to za długo trwa... zresztą musiałbym dawac go w kawałkach bo mam tylko 150 mb konto :( miłego sciągania sorry za wolne łacze :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...