adikbmwwawa Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 A ja pytam Was drodzy forumowicze, co Wy myślicie na temat karty Medion 9800 PRO (oznaczenie Medion 9800 XL). (Pisałem już o tym ale że nie znam Waszego forum umieściłem błednie swój post, za co serdecznie przepraszam Drogi Moderatorze! ) Chodzi mi o obiektywną opinie na temat tej karty można ją kupić na aukcjach w necie już dzisiaj wiem że za 350 bądż nie wiele więcej złotych Szczerze masz taką kartę? Co ona jest warta? 1. Czy grasz w "Far Cry", "Doom 3" lub "Silent Hunter 3" jak Ci się ona sprawuje? 2. Na jakim sprzęcie ją masz, ile osiągasz w testach 3Dmark03 lub 3Dmark05? 3. Jakie są i gdzie można je znaleść najlepsze sterowniki do tych kart? 4 Bardzo prosze Szanownego Moderatora lub Administratora o nie blokowanie mojego pytania, gdyż własnie tutaj postanowiłem się dowiedzieć jak najwięcej o tej karcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adikbmwwawa Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 A ja chce kupic his`a 9800 PRO i zastananiwam sie czy jak trafie na r350 to da sie zapodac biosa od XT ?? to raz, dwa to od kiedy his wypuszcza na rynek na rdzeniu 360 ?? bo moze uda mi sie na niego trafic, czort wie :). I czy brac na hynixach czy na samsungach ? Dzieki za odpowiedz 904837[/snapback] Oto maleńka wskazowka http://my.aukcje24.pl/accdb/viewItem.asp?IDI=16845355 sam opis jest ciekawy tylko czy to prawda pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Na allegro sa Mediony 9800XL za 319zł a to jest to samo. A tych wszystkich wiadomości o które pytasz dowiesz się z topicu o 9800 przyklejonego na górze. I to tam należało te pytania zadawać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Medion 9800 PRO (oznaczenie Medion 9800 XL). 1. Czy grasz w "Far Cry", "Doom 3" lub "Silent Hunter 3" jak Ci się ona sprawuje? 2. Na jakim sprzęcie ją masz, ile osiągasz w testach 3Dmark03 lub 3Dmark05? 3. Jakie są i gdzie można je znaleść najlepsze sterowniki do tych kart? Mam tą karte od dwóch dni i jak narazie (odpukać) zadnych problemów nie było. Moja jest na R350 i Hynixach 2,8. ad1. wiesz grałem w to wszystko, i powiem ci ze az taka karta jak r9800pro nie jest do tych gier potrzebna. W dooma3 i sh3 grałem na gefrosie4ti-4200 i śmigała elegancko. ad2. sprzet jak w podpisie, nie najlepszy .. beznadziejny proc i wyniki nie są najlepsze. mam troche zmulony system. jade na omegach 2625 i w 3dmarku03 miałem ledwo powyżej 5tk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 (edytowane) Ja kontrolnie przed zakupem chciałbym uzyskać od was jak najwięcej informacji o radku 9800pro od Power Color. a zakupu dokonał bym najprawdopodobniej tutaj Teraz konkretne pytania: Jak sprawuje się chłodzenie widoczne na zdjęciu Jak jest z awaryjnością kart od Power color Jak te samsungi 2.8ns wypadają przy dobrym oc Edytowane 24 Lipca 2005 przez megagames Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Lepszy radek na hynixach...jak od powercolora...to mozesz trafic na 2ns HYNIXY...wiec popros na hynixach jezeli maja...co do awaryjnosci to mala...moim zdaniem jak w sapphire a podkrecalnosc DUUUZa...Ale i tak zalezy od konkretnego egzemplarza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 archeolodzy <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...