Martinii Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Witam, Dzis nabylem karte jak w temacie. Sciagnalem Catalyst'y 4.5 i uruchomilem. Niby sie zainstalowalo, jednak po restarcie wyskakuje ostrzezenie: "Nie udalo sie uruchomic Panelu sterowania ATI, gdyz nie jest zainstalowany zaden sterownik ATI, lub sterownik ATI nie dziala poprawnie. Panel sterowania ATI zostanie teraz zamkniety." W menadzeze urzadzen w zakladce karty graficzne mam cos dziwnego: - RADEON 9800 PRO - RADEON 9800 PRO - Secondary Dlaczego pokazuja sie 2 karty? Na sterownikach w wersji 4.4 to samo! :( . Czy cos zle robie? Prosze o pomoc. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagber Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 radeony instalują si jako dwa urządzenia wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagber Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Przed instalacją sterowników odinstaluj poprzedniae. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Odinstalowalem wszystko. Dodatkowo uzylem programow Driver Cleaner oraz RegSupreme i nadal to samo! :( . Zaplacilem 1212 zl. Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Chyba system do reinstalki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagber Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 może masz wersje bez panelu sterowania ile mb zajmuje, ale karta chodzi ok , po uruchomieniu windowsa masz normalną rozdzielczość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 ~ 30mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Hmm, wyglada na to ze juz jest dobrze. Ale tak dziwnie - ni stad ni zowad poprostu jest. Win sam znalazl jakies stery, a ja sciagnalem do tego panel, ktory zadzialal dopiero po 2 resetach. Teraz pytanie: Gdy wejde w ten panel sterowania i klikne na "Opcje" to jest tam takie cos jak "Informacje o wersji" i jest nastepujaco: Wersja CATALYST - 0.41 Wersja 2D - 6.14.10.6414 Wersja opakowania - 7.97-031212a-013119C Czy to sa najnowsze stery?? dagber, dzieki za podpowiedzi. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeroo Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 nie to jest wersja 4.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Wyglada na to ze juz wszystko u mnie ok. Dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 To pochwal sie teraz wynikami w 3d Markach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 No coz, dopiero wszedlem do rodziny radeonowcow i jeszcze pewnie wiele nie wiem. Na standardowym chlodzeniu i bez zadnego o/c na catalyst'ach 4.5 mam nastepujace wyniki: 3dMark 2001SE - 15100 3dMark '03 - 5600 Nie wiem czy to duzo czy malo jak na moj konfig, ale na poprzedniej karcie mialem wyniki: 01 - 6000, 03 - 325. Zatem jak na razie jestem zadowolony :) . Musze pokombinowac ze sterami. Jakie sa najlepsze?? Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...