Gość Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 naprawde szkoda :? ale może sie ktoś zlituje [MINT hehehehe] i zrobi wersje 128/128 po jakiej dobrej cenie. wtedy takie coś byłoby lepiej sprzedawalne :wink: zresztą co tu sie czaić?, sam chciałem kupić tą kartę , ale podziękujee :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Powtarzam to już któryś raz - Mint nie robi sam kart tylko bierze od różnych producentów i pakuje je w swoje pudełka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Powtarzam to już któryś raz - Mint nie robi sam kart tylko bierze od różnych producentów i pakuje je w swoje pudełka.to ciekawe kto ulepił mojego gefora :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Pewnie jakiś Chińczyk z młotkiem w stodole :) A tak na poważnie to oni biorą chyba jak leci, byleby było tańsze. Oni tak wszystko robią - płyty Cdr mint to też chyba jakieś reprinty. Myszki - w środku najprosztsze bebechy A4Techa. Ja swoją grafikę też kupiłem jako 'Mint'. A w innych pudełkach były też PowerColory z 4-ma kostkami pamięci (64-bit) z wyjściem monitorowym 'na tasiemce'. Można współczuć temu, kto to kupił. Dobra, koniec bo się OT zrobił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Mam dobre wieści, u znajomego w sklepie jest Sapphire RADEON 9550 128MB TV DVI LBOX. Taktowania 250/400. Nie wiem jeszcze ilu bitowa i jakie pamiątki, ale cena to 400zł. Jutro może wyciągnę więcej info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...