Trendzik Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Wiecie co. W marcu wziełem sobie Neostrade+ która miała być aktywna w dniu 1 kwietnia. I właśnie od 1 kwietnia była na piśmie podpisana rezygnacja z pakietów internetowych. I dzisjaj dostałem rachunek za kwiecień i wiecie jaki: -149zł(neostrada+) ok. - 92zł ( pakiety internetowe ) -przecież zrezygnowałem...mam to na piśmie - 67zł ( korzystanie z internetu za pomocą zwykłego modemu...którego nie mam w komputerze nawet bo w marcu już go sprzedałem kolesiowi) Czy można to jakoś załatwić...bo dostałem rachunek za duzy o prawie 170zł !!!! Edytowałam tytuł. Miope Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Norma zloz reklamacje itp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Ja zrezygnowalem z SDI na rzecz NEO i przez 3 nastepne miesiace przychodzil mi rachunek za SDI...zeby nie placic im za cos czege jush nie uzywam po prostu placilem rachunek normalnie przelewem pomniejszony o kwote za sdi...zapewne to samo Ci powie pani na infolini. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Ja zrezygnowalem z SDI na rzecz NEO i przez 3 nastepne miesiace przychodzil mi rachunek za SDI...zeby nie placic im za cos czege jush nie uzywam po prostu placilem rachunek normalnie przelewem pomniejszony o kwote za sdi...zapewne to samo Ci powie pani na infolini. Miałem to samo, naszczęście parenaście telefonów i wprowadzili korekte... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Czy można to jakoś załatwić... człowieku ile Ty masz lat? tak ciężko napisać reklamację? dokumenty masz, więc sprawa jest jasna reklamacja zostanie uznana, a korektę dostaniesz z następnym rachunkiem. Zadzwoń na BL (9393) i zgłoś reklamację, zanotuj sobie numer zgłoszenia. napisz jeszcze to samo na piśmie i wyślij im faksem (9394) (umieść tam numer zgłoszenia), złóż jeszcze takie samo pismo w TelePunkcie, niech Ci potwierdzą na kopii złożenie reklamacji. Mimo bałaganu w OBŁĘDNEJ LINII którąś z tych dróg reklamacja dotrze. zresztą będziesz miał potwierdzenie w postaci numeru zgłoszenia i poświadczonej kopii przez pracownika TelePunktu. Prędzej czy później sprawa zostanie załatwiona po Twojej myśli, bo nie ma innej opcji. Czy tak ciężko odwrócić rachunek tel. przeczytać objaśnienia z drugiej strony? a to co w tytule pisze się przez "ch" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Miałem to samo, naszczęście parenaście telefonów i wprowadzili korekte... Oczywiscie ja tesh dzwonilem...tylko ze korekta im zajela 3 albo i 4 miesiace ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Oczywiscie ja tesh dzwonilem...tylko ze korekta im zajela 3 albo i 4 miesiace ...Dokładnie jak u mnie :), a myślałęm, że tylko ja jestem wybrańcem :], w połowie lutego mi podłączyli, a dopiero teraz 20 maja przyszła faktura z korektą :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 NO z korzystaniem za modem to sie odwoluj, ale ezygnacje z pakietu zglasza sie miesiac wczesniej, w chwili gdu chcesz zrezygnowac, w twoim przypadku, zrezygnowales w kwietniu wiec jeszcze caly kwiecen beda Ci naiczac pakiet a Ty mozesz z niego korzystac az do maja, i wtedy ci odlacza pakiet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Raz przyszlo do mnie powiadomnienie ze nie zaplacilem rachunku ;/ mimo tego ze kasa juz dawno wplyneła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm211 Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 POCIESZE CiE NIC NIE ZALATWISZ A ZA 2 MIECHY DOSTANISZ TELEFON Z WINDYKACJI JA JUZ MIALEM PODOBNA SYTUACJE :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Do mnie tez wydzwaniali w koncu ja odebralem porazmawialem z mila pania i cisza. Z nimi trzeba ostro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...