Skocz do zawartości
Trendzik

Koniec świata...czyli TP...

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie co. W marcu wziełem sobie Neostrade+ która miała być aktywna w dniu 1 kwietnia. I właśnie od 1 kwietnia była na piśmie podpisana rezygnacja z pakietów internetowych. I dzisjaj dostałem rachunek za kwiecień i wiecie jaki:

-149zł(neostrada+) ok.

- 92zł ( pakiety internetowe ) -przecież zrezygnowałem...mam to na piśmie

- 67zł ( korzystanie z internetu za pomocą zwykłego modemu...którego nie mam w komputerze nawet bo w marcu już go sprzedałem kolesiowi)

Czy można to jakoś załatwić...bo dostałem rachunek za duzy o prawie 170zł !!!!

Edytowałam tytuł. Miope

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zrezygnowalem z SDI na rzecz NEO i przez 3 nastepne miesiace przychodzil mi rachunek za SDI...zeby nie placic im za cos czege jush nie uzywam po prostu placilem rachunek normalnie przelewem pomniejszony o kwote za sdi...zapewne to samo Ci powie pani na infolini.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zrezygnowalem z SDI na rzecz NEO i przez 3 nastepne miesiace przychodzil mi rachunek za SDI...zeby nie placic im za cos czege jush nie uzywam po prostu placilem rachunek normalnie przelewem pomniejszony o kwote za sdi...zapewne to samo Ci powie pani na infolini.

Miałem to samo, naszczęście parenaście telefonów i wprowadzili korekte...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy można to jakoś załatwić...

człowieku ile Ty masz lat?

tak ciężko napisać reklamację? dokumenty masz, więc sprawa jest jasna reklamacja zostanie uznana, a korektę dostaniesz z następnym rachunkiem.

Zadzwoń na BL (9393) i zgłoś reklamację, zanotuj sobie numer zgłoszenia. napisz jeszcze to samo na piśmie i wyślij im faksem (9394) (umieść tam numer zgłoszenia), złóż jeszcze takie samo pismo w TelePunkcie, niech Ci potwierdzą na kopii złożenie reklamacji. Mimo bałaganu w OBŁĘDNEJ LINII którąś z tych dróg reklamacja dotrze.

zresztą będziesz miał potwierdzenie w postaci numeru zgłoszenia i poświadczonej kopii przez pracownika TelePunktu. Prędzej czy później sprawa zostanie załatwiona po Twojej myśli, bo nie ma innej opcji.

Czy tak ciężko odwrócić rachunek tel. przeczytać objaśnienia z drugiej strony?

a to co w tytule pisze się przez "ch" :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie ja tesh dzwonilem...tylko ze korekta im zajela 3 albo i 4 miesiace ...

Dokładnie jak u mnie :), a myślałęm, że tylko ja jestem wybrańcem :], w połowie lutego mi podłączyli, a dopiero teraz 20 maja przyszła faktura z korektą :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NO z korzystaniem za modem to sie odwoluj, ale ezygnacje z pakietu zglasza sie miesiac wczesniej, w chwili gdu chcesz zrezygnowac, w twoim przypadku, zrezygnowales w kwietniu wiec jeszcze caly kwiecen beda Ci naiczac pakiet a Ty mozesz z niego korzystac az do maja, i wtedy ci odlacza pakiet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi