ptaku666 Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Co powiecie o karcie SB 128 PCI??? Czy nadaje sie dla gracza komputerowego?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 EEE, ja miałem kiedyś SB 128 PCI jak tylko się ukazała (pierwsza karta Creative'a na PCI ! to było chyba w 1998) i to była straszna kicha, problemy z dzwiekiem w grach itp. Potem wypuścili tą samą kartę na innym chipsecie (ja miałem chyba ensoniq) i było znacznie lepiej. Teraz w jednym kompie mam tego nowego pci 128 i jest ok. Niestety w grach nie obsługuje sprzętowo EAX. Proponuję dorzucić trochę kaski i kupić SB live! Zero problemów - przynajmniej w mnie i u moich kumpli :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Homer zmień sobie sterowniki na nowsze to dojdzie ci obsługa eax'a i a3d 1.0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Homer zmień sobie sterowniki na nowsze to dojdzie ci obsługa eax'a i a3d 1.0.Mozesz podac z jakiej strony pobrac te stery?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Wyślij mi swojego maila na moją skrzynke to odeśle ci liścik ze sterami bo nie pmiętam gdzie dokładnie je znalazłem ( chyba raczej nie było to na stronce creativa ). A przy okzaji to taki mały tip - warto wyciszyć aux do minimum bo to wejście generuje straszne szumy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Co powiecie o karcie SB 128 PCI??? Czy nadaje sie dla gracza komputerowego??Swietna karta do gier i nie tylko. Jak nie masz jakies super hiper zajefajnej wierzy ze wzmacniaczami i innymi bajerami i nie bedziesz sie doszukiwal odksztalcen dzwieku w pokoju do pomiaru dB to jest to bardzo dobry wybor za taka kase. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 b. fajna karta, shkoda, ze creativ nie robi jush sterooff do niej :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Swietna karta do gier i nie tylko. Jak nie masz jakies super hiper zajefajnej wierzy ze wzmacniaczami i innymi bajerami i nie bedziesz sie doszukiwal odksztalcen dzwieku w pokoju do pomiaru dB to jest to bardzo dobry wybor za taka kase. Z tę kasę to jest jedna z najgorszych na rynku. A "odkształcenia" to słychać i bez podłączania Audio Note Ankoru i głośńików Audio Phisica ale na miniwiży z supermarketu nawet. Lepiej poszukać Yamachy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 mam i chwalę sobie, aha podłączonego do niej mam samsunga 5100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Swietna karta do gier i nie tylko. Jak nie masz jakies super hiper zajefajnej wierzy ze wzmacniaczami i innymi bajerami i nie bedziesz sie doszukiwal odksztalcen dzwieku w pokoju do pomiaru dB to jest to bardzo dobry wybor za taka kase. Z tę kasę to jest jedna z najgorszych na rynku. A "odkształcenia" to słychać i bez podłączania Audio Note Ankoru i głośńików Audio Phisica ale na miniwiży z supermarketu nawet. Lepiej poszukać Yamachy. a na wieży od ruskich :?: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Co powiecie o karcie SB 128 PCI??? Czy nadaje sie dla gracza komputerowego??jak chcesz cos taniego i dobrego dla gracza to IMHO albo cos na Vortexie 1 albo na Yamaha 744 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...