Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

EEE, ja miałem kiedyś SB 128 PCI jak tylko się ukazała (pierwsza karta Creative'a na PCI ! to było chyba w 1998) i to była straszna kicha, problemy z dzwiekiem w grach itp. Potem wypuścili tą samą kartę na innym chipsecie (ja miałem chyba ensoniq) i było znacznie lepiej. Teraz w jednym kompie mam tego nowego pci 128 i jest ok. Niestety w grach nie obsługuje sprzętowo EAX. Proponuję dorzucić trochę kaski i kupić SB live! Zero problemów - przynajmniej w mnie i u moich kumpli :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyślij mi swojego maila na moją skrzynke to odeśle ci liścik ze sterami bo nie pmiętam gdzie dokładnie je znalazłem ( chyba raczej nie było to na stronce creativa ).

A przy okzaji to taki mały tip - warto wyciszyć aux do minimum bo to wejście generuje straszne szumy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co powiecie o karcie SB 128 PCI??? Czy nadaje sie dla gracza komputerowego??

Swietna karta do gier i nie tylko.

Jak nie masz jakies super hiper zajefajnej wierzy ze wzmacniaczami i innymi bajerami i nie bedziesz sie doszukiwal odksztalcen dzwieku w pokoju do pomiaru dB to jest to bardzo dobry wybor za taka kase.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie masz jakies super hiper zajefajnej wierzy ze wzmacniaczami i innymi bajerami i nie bedziesz sie doszukiwal odksztalcen dzwieku w pokoju do pomiaru dB to jest to bardzo dobry wybor za taka kase.

Z tę kasę to jest jedna z najgorszych na rynku. A "odkształcenia" to słychać i bez podłączania Audio Note Ankoru i głośńików Audio Phisica ale na miniwiży z supermarketu nawet.

Lepiej poszukać Yamachy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tę kasę to jest jedna z najgorszych na rynku. A "odkształcenia" to słychać i bez podłączania Audio Note Ankoru i głośńików Audio Phisica ale na miniwiży z supermarketu nawet.

Lepiej poszukać Yamachy.

a na wieży od ruskich :?: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...