Gość Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 witam, mam szanse kupić sound blastera live 4.1 za kwote 42zł. czy jest to opłacalne?? aktualnie posiadam zintegrowaną dźwiękówkę prosze o jak najszybszą odpowiedz pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 mysle, ze duzo to nie zmieni jakosci dzwieku - twoja kasa - twoj wybor ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 no kurcze, ludzie pomóżcie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 jeśli ci chodzi o jakość dzwięku to napewno live będzie miał lepszą ale kup już 5.1 lub inną np vortexa .... pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 szkoda ładowac kasę w takie coś jakość bedzie podobna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 no tyle że tego 4.1 da sie przerbić na 5.1 http://www.oc-serwis.pl/druk_art.php?id=117 pytam sie tylko czy za te 42zł sie opłaca ją kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 btw tematu.. te 4.1 dzialaja tylko w wdm? ps. nowy kosztuje cos kolo 70 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nrad Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Miałem tą kartę i muszę powiedzieć że na czeterokoanłowym mnitcie jakość dźwięku jest lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 dzięki za szybko odpowiedź :? kupiłem ją za 40zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 nie przesadzajcie nie jest aż tak zła :) ja mam 5.1 tyle że om i nie narzekam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Leborg wiec sprzedaj toto i kup sobie minta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 albo pozycz vortexa, sprawdz czy dziala i jak tak to bierz, kupisz juz za 20PLN (v1) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 nie mam zamiaru tego sprzedawać. karta jest bardzo dobra, fajnie , niedługo przerobię ją na 5.1 i sprobuje sie pobawić w te audigy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...