camil69 Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 witam wszystkich forumowiczów,mam wielki problem-radek 8500 pro,po uruchomieniu jakiej kolwiek gry oraz 3dmarka pojawiają się jakieś dziwne różnokolorowe duże trójkąty,nic nie widać tylko te trójkąty-co to może być? dureń 1400@1750 ecs nforce2 ultra ddr 256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 duze trojkaty hmm pramidy ??? ... chiba arty od pamieci lubia sie pokazywac jako trojkaty? Obiz taktowanie pamievi i zobacz co bedzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 ja stawiam na źle wgrany bios lub na wgrany bios ze zbyt wysokim taktowaniem. obniż taktowanie riva tunerem, power stripem czy badziwnym rad linkerem i sprawdź czy jest poprawa. looknij na oznaczenia pamięci oraz napisy na larcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 8500 nie lubi zbyt niskiej lini 3.3V .. i z tego powodu moga wystepowac artefakty;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camil69 Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Buzzy-możesz troche jaśniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Buzzy-możesz troche jaśniej?zasilacz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camil69 Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 mam 350 W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 mam 350 W350 watt czego codegena? megabajta? a może modecoma sprecyzuj .. bo w nomenklaturze komputerowej 350 wat .. 350 watom nie równe ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camil69 Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 na nalepce pisze"megabajt"-zapewne jakiś badziew:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Zmień ten zasilacz na inny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 No ja mam codeshita 300w i napięcie na 3.3 jest (z tego co MBM rejestruje) podczas grania itp. minimum 3.21 a w windzie/srednia wartosc to 3.26 - mimo, ze jak wiadomo rewelacja to nie jest to radek chodzi bez problemow. Najpierw moze sprawdz jakie faktycznie masz te napiecia podczas 3dmarka zanim kupisz nowa zasilke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 No ja mam codeshita 300w i napięcie na 3.3 jest (z tego co MBM rejestruje) podczas grania itp. minimum 3.21 a w windzie/srednia wartosc to 3.26 - mimo, ze jak wiadomo rewelacja to nie jest to radek chodzi bez problemow. Najpierw moze sprawdz jakie faktycznie masz te napiecia podczas 3dmarka zanim kupisz nowa zasilke.no tylko najlepiej miernikiem .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camil69 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 czym zrdapać klej z rdzenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camil69 Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 po wgraniu nowego biosu do karty,artefakty znikneły przynajmniej z gier ale pojawiło się kilkukrotne przyspieszenie gry,tak jakby gra dostawała jakiegoś kopa:)co to może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 czym zrdapać klej z rdzenia?Ja powolutku rozpuszczałem zimną wodą (nie ciepłą) i zdejmowałem paznokciem. Zajęło mi to 15 minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITI Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 czym zrdapać klej z rdzenia? Ja uzywalem benzyny, ktora wlewam do kosiarki spalinowej, oraz patyczkow co czyszczenia uszu. Ogolnie poszlo gdzies z 5 patyczkow, ale jadro karty wyczyscilem i 0 sladow zadrapan itp. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...