djswistak Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 trafil mi sie kupiec na mojego modecoma [ patrz opis] za dobre pieniadze. wiec chcialbym kupic tego chiefa. co o nim sadzicie? warto zmieniac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 trafil mi sie kupiec na mojego modecoma [ patrz opis] za dobre pieniadze. wiec chcialbym kupic tego chiefa. co o nim sadzicie? warto zmieniac?nie warto;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Popieram - nie warto. Podobna moc, żeby był sens wymiany to co najmniej na >450W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 ale chef jest cichszy , ma lepsze napiecia i jest tanszy , no i to chef Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 ale chef jest cichszy , ma lepsze napiecia i jest tanszy , no i to cheften chief to nie jest model sirteca;) twoj zasilacz kosztuje 270zl i napewno jest lepszy od tego chiefa :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 No tak, ale ten sprawdzony to -202 lub -302DF robiony przez sirtec'a. A ten o którym piszesz nie jest robiony przez sirtec'a. Jak Ci z tego zastanie jeszcze jakaś kasa to może....... . Ale jeśli wymieniać to lepiej na coś mocniejszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 stefan cena to nie wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 stefan cena to nie wszystkoco powiesz ze fortron jest gorszy od tego chiefa tak to gadasz bzdury w tym wypadku pozdrawiam :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 IMO nie warto, pasywne pfc, normalny grzejacy sie zasilacz i nawet jesli cichszy od modecoma to i tak glosny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...