TiCus Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Czesc. Od dluzszego czasu przegladam to forum codziennie i zastanawiam sie czemu jeszcze nie dolaczylem do teamu tweak.pl. Mam nadzieje ze moje WU chociaz troche pomoga i pozwola wspiac sie w ponad obecne 14 miejsce :-) Mam tylko 1125WU ale chyba dobre i to. Mam takze nadzieje iz inne osoby (czytajace to forum) pojda w moje slady i dolacza sie do tego teamu jezeli jeszcze sie nie przylaczyli. Pozdro dla calego Tweak.pl :D PS dla tych co nie wiedza i zeby nie szukali http://setiathome2.ssl.berkeley.edu/fcgi-b...p&name=Tweak.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 WELCOME :D heh i juz mamy nsatepna ofiare do przegonienia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 no tak ktoś dołączył i ktoś odszedł z większą sumką :( poza tym witamy serdecznie.pozdro od ekipy uff...AR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Pozdro od ekipy Bydgoszcz Team! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Witam dobrze jest sprawdzić swoego kompa, że śmiga lepiej od innych :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 nie gadac .. liczyc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 nie gadac .. liczyc :Pklawiatury nie dotykac i myszka tez nie ruszac, bo klient wolniej liczy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 witamy na pokladzie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiCus Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Dzieki serdeczne za mile powitanie :D Pozdrawiam wszystkich rowniez :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 No to i ja sie przywitam z TiCus'em :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 WELCOME ... IN HELL ... :) a teraz liczyc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 siemanko :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biolog Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Cześć Wam! Liczę dla Tweak.pl od piątku (w tej chwili 29WU) i mam kilka pytań: 1. Czy jest wskazane dołączenie dalszych 6 kompów? (5xP4 2.0 i 1x pIII 733) raczej by nie liczyły przez całą dobę, ale 12h to spoko. (kawiarenka internetowa na wydziale) 2. czy SETI bardzo je spowolni (mają tylko po 128MB ram-u, z czego połowę zjada grafika) 3. Dlaczego SETI Driver nie wstaje z SETI Spy'em? (nie restartowałem kompa, żeby nie przerywać liczenia ;-) 4. Co się stanie, jeśli go jednak w trakcie liczenia zrestartuję (czy wznowi liczenie)? 5. Czy 2h27'/WU to dużo, czy mało? Komp z podpisu (w tej chwili na wydziale- w domu mu było smutno samemu...;-) ) Pozdrawiam Gorąco! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 1. Oj tak, bo Barwkomp wraca do formy 2. SETI Driver mam ustawione idle i nie odczuwam spowolnienia kompa, u mnie klijent tekstowy zabiera około 14 MB, SETI Driver 1,5MB, SETI Spy 3MB 3. U mnie śmigają razem bez problemu chyba to kwestia poprawnej konfiguracji 4. zacznie liczyć dalej, miałem kilka sytuacji gdy zaczęło liczyć od 0 ale kojarzę, że użyłem program do czyszczenie dysku z cookisów i katalogów temporary i jeszcze czegoś tam, wybrałem opcję dokładnego czyszczenia dysku ze śmieci, było to na P200MMX i raz to się przydarzyło po 40h liczenia i 92% przeliczona WU 5. Czas podobny do mojego Bartka inne będą szybciej, inne wolniej przeliczone Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biolog Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 @zeberko: Dzięki za szybką odpowiedź! Sprawdziłem, ogólnie mam 1.89h/WU, tą przewidywalną, to sobie można w [gluteus maximus] wsadzić. Chyba postwię te kompy, ale to już nie dzisiaj, zastanawiam się, czy dziekan się nie oburzy i nie każe liczyć np UD... BTW ile jeszcze ma trwać projekt SETI@home? Słyszałem, że już kończymy przeliczać wyniki... Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 @zeberko: Dzięki za szybką odpowiedź! Sprawdziłem, ogólnie mam 1.89h/WU, tą przewidywalną, to sobie można w [gluteus maximus] wsadzić.SETI Spy -> Setup -> Client -> Calibrate... -> jak masz batka ustaw AMD Athlon Thunderbird (czasy wtedy prawidlowe) Chyba postwię te kompy, ale to już nie dzisiaj, zastanawiam się, czy dziekan się nie oburzy i nie każe liczyć np UD... BTW ile jeszcze ma trwać projekt SETI@home? Słyszałem, że już kończymy przeliczać wyniki... Pozdrawiam! niby juz sie konczy, ale nikt tak naprawde nie wie jak dlugo jeszcze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...