Skocz do zawartości
rumianko

prosze o rade czy mam to kupowac czy nie

Rekomendowane odpowiedzi

mam zamiar kupic chlodzenie wodne po to zeby nic nie slyszec nie chodzi mi o uzyskanie jak najmniejszej temperatury na procu tylko o cisze nie wiem co jeszcze bedzie mi potrzebne do tego wszyszyskiego. mam nadzieje ze dacie mi odpowiedz szybko bo mam tylko 3 godz. do konca aukcji :)

oto adres - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25381167

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam zamiar kupic chlodzenie wodne po to zeby nic nie slyszec nie chodzi mi o uzyskanie jak najmniejszej temperatury na procu tylko o cisze nie wiem co jeszcze bedzie mi potrzebne do tego wszyszyskiego. mam nadzieje ze dacie mi odpowiedz szybko bo mam tylko 3 godz. do konca aukcji :) 

oto adres -http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25381167

wg mnei chlodnica do du*y, ale jak chcesz cisze to chyba dobry zestaw... ale poczekaj, niech wypowiedza sie ci, co sie naprawde znaja na WC (ja dopiero zaczynam :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet nie myśl o tym!!! :lol: To jest CPC największe [ciach!]e o jakim słyszałem! www.mcs.pc.pl tam kupuj, som to bloczki mate, zestawy, pompki i wszytsko do wc najlepszej jakości i nie aż tak drogo:) I jeszcze www.bloki.pl też dobre bloczki o niebo gorsze od mata. Polecam obydwie firmy!!! :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet nie myśl o tym!!! :lol:  To jest CPC największe <font color="#FF0000">[ciach!]</font> I jeszcze www.bloki.pl też dobre bloczki o niebo gorsze od mata.

Poproszę zatem testy w których bloki z bloki.pl wypadają O NIEBO gorzej od mate'a... :D :D :D - szczególnie jesli chodzi o najnowsze modele obu firm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeciez to cpc :) juz lepszy by byl jakis badzo cichy wiatrak niz kijasne chlodzenie wodne... kup jakis radiatorek thermalight doloz cichy wiatrak i juz ;P tylko ze sam radiator kosztuje ponad 200 zl :) hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest cpc, niepolecam wyzej masz topic o tym ... przeczyatj i decyduj sam

Ten bloik mi raczej CPC nie przypomina :) Slepy???? :)

"Wymiary 48x48x14, średnica króćcy 6/8, długość 25mm."

A to ze chlodnica jest CPC to IMHO jeszcze tego zestawu nie przekresla...Z tym blokiem frezowanym moze byc calkiem niezla wydajnosc, ktora zadowoli kolege...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołaczam się i prosze o testy w których bloki.pl są dużo gorsze niż mat....

Pozatym co do CPC to wnioskuje że większość ludzi tak bbardzo najeżadzjących na cpc nie miała z nimi wogóle do czynienia (jak ja zresztą) ale znam ludzi którzy mają i sobie bardzo chwalą...Ale jeśli komuś zależy na wydajnym chłodzeniu to cpc odpada...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi