radoos Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Witam Mam problem ze Speed Fanem poprostu nie dziala.Nie pokazuje nawet "suwakow" do zmiany predkosci witraka.Zauwazyłem dzisiaj ze na plycie głównej mam jeszcze jedno identyczne gniazdo jak to do którego podłączony jest wiatraczek.Juz chcialem sprobowac przełączyc ale wole sie upewnic zeby niczego nie spieprzyć. Mam pytanie : do czego jest to drugie gniazdo i czy moze to pomóc w odpaleniu SpeedFana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 To drugie gniazdo jest przy karcie graficznej????? Jeśli tak to było pomyślane, dla wiatraka od grafy. Ale możesz tam podłączyć jakikolwiek wiatrak chcesz. (tyle żeby zadużo prądu nie żarł). A co do SpeedFana to nie mam pojęcia. Czy do tego musi być specjalna płyta???????. Bo mam niby te 3pinowe wtyczki dla wiatrakuff i wszystkie wiatraki dwu prędkościowe. Ale jakoś mi to wogóle nie działa :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 moze MOBO nie obsluguje takiego bajeru? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...