tommy lee-green Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Czy to może byc wydajne ? Czy ktoś takiej używał ? http://allegro.pl/show_item.php?item=25078598 ----- wymiary: wys. 28 cm, szer. 13 x 13 cm; średnica rurki wej./wyj. 1,5 cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Wlasnie o to samo chcialem zapytac. Bo cena jest atrakcyjna... i tez sie zastanawiam czy jest ona wydajna. Wiec czekamy na jakies opinie POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Stal ma koszmarna przewodnosc cieplna . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 wlasnie chce ja kupic bo potrzebuje jakas tania nagrzewnice a niezamiezam doplacac niewiadomo ile ;P wiec niewiem moze ktos cos o tym wiecej powiedziec bo cena 30 zl wraz z przesylka to nie duzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 panowie ... wizyta na szrocie, odrobina wkladu pracy w poszukiwania ew. wlasnoreczne wymontowanie i w tej samej cenie dostaniecie porzadnego miedziaka. w temacie jaki model proponuje poprzegladac galerie zdjec ludzi majacych wc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 ... a jeszcze ważniejsze - ona NIE JEST STALOWA :!: to jest mosiądz/miedź, pokryty cienką warstwą cyny, następnie cienką warstwą specjalnej, mocno trzymającej czrnej farby termicznej ... i do tego momentu jest OK. Niestety sprzedający te chłodnice na allegro ... posprajował (albo i unurzał w farbie :!: ) na srebrno 8O 8O 8O - dość grubo do tego. Mam jedna - stan niezły, kiedyś jeszcze do niej wrócę, ale na pewno sporo przy tym będzie roboty NA ZEWNĄTRZ - w środku jest naprawdę OK. Generalnie - jak ktoś wie jak zmyć farbę z finów - niech próbuje, ale mu nie zazdroszcze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 czyli co ogolnie nie polecacie ? bo jakos mi sie niechce latac po szoratach/wysypiskach i szukac chlodnicy.... :) chyba ze pojde w nocy i pier... z jakiegos grata na parkingu:) mam tu obok rozwalonego duzego fiata:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 A rozpuszczalinikiem jakims konkretnym lub kwasem by sie nie dalo? Bo wyglada na interesujaca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Za tą kwote ? :-) CthulpiSS- Opis jest raczej poprawny. -Sa nagrzewniczki stalowe, a ta wyglada jak stalowa -Jesli finy sa pokryte farba, to tylko na niewielkiej powiezchni -Gdyby farba byla "złota" to nagrzewniczka miala by wieksze wziecie. -Nie jest to moze MISZCZ wydajnosci (dowody prosze), ale przynajmniej jest czysta w srodku. -Zwrocilbym raczej uwage na problem korozji, oraz jej zapobiegania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 @Ituriel ja takową MAM w domq :D od tego samego sprzedawcy... mam egzemplarz DOKŁADNIE taki jak na zdjęciu - -gruba warstwa farby srebrnej (schodzi ładnie traktowana acetonem) -warstwa farby czarnej (ta już ciężko) -cieniutka warstewka cyny (chyyba cyny) a pod spodem miedź / mosiądz - zależy w którym miejscu ...niestety nie mam cyfraka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 wyslalem maila do sprzedajacego napisal ze moze spzedac nie pomalowana:) "Wszystkie które mam są pomalowane czarną farbą specjalną od nowości, ja na nią kładę dodatkowo srebrzankę - kupujący sobie chwalą. Mogę sprzedać nie przerabiane - oryginalne." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 dżizas.... jakiś czas temu ktoś na forum pisał o grzejnikach - te chromowane są sporo droższe, a ciepła oddają mniej o 30% niż te zwykłe, białe.... wystarczy wyobrazić sobie jakie konsekwencje ma spora warstwa srebrnej farby... (może za tydzień dwa sie za nią wezmę- obaczymy - mam taką malowaną :cry: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...