radoos Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Witam Mam problem ze Speed Fanem poprostu nie dziala.Nie pokazuje nawet "suwakow" do zmiany predkosci witraka.Zauwazyłem dzisiaj ze na plycie głównej mam jeszcze jedno identyczne gniazdo jak to do którego podłączony jest wiatraczek.Juz chcialem sprobowac przełączyc ale wole sie upewnic zeby niczego nie spieprzyć. Mam pytanie : do czego jest to drugie gniazdo i czy moze to pomóc w odpaleniu SpeedFana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1488 Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 drugie gniazdo jest do drugiego wentyla i tyle. zmiana gniazda nic ci nie da. speedfan taki juz jest ze nie zawsze wpelni wspolpracuje z plyta. u mnie na ecs-ie tez nie dziala zmiana predkosci wentylatorow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoos Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 a znasz jakis inny sot który zasąpiłby speedFana ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 a znasz jakis inny sot który zasąpiłby speedFana ??? Prawdopodobnie wina lezy po stronie plyty ktora nie obsluguje takiej funkcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...