Patrol Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 orientuje sie ktos moze do czego sluzy "dip-switch" widoczny centralnie na fotce umieszczony pod kondensatorem (pod zasilaniem wentyla)? fotka z fraza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 też mam to na swoim saphirku 9500 pro i też niewiem doczego do służy.ALe nie przeszkadza mi to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGolota Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 To stary odkryles najwieksza tajemnice Ati. To jest przelacznik znieniajacy Twojego Radka w 16 potokowca!!! :lol: Jak nie wierzysz to poszukaj na tym forum - bylo to raz omawiane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Fotki nie widać ale pewnie służy on do przełączania z PAL na NTSC i odwrotnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 AndrzejGolota: ta odp ma cos ciekawego wniesc do watku? moze w dziale humor ponabijasz sobie posty? Kwiecień: tez tak obstawialem tylko zastanowilo mnie po co dwa switche do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGolota Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Patrol - odnosnie postow to nie badz smieszny czlowieku... Jesli nie zrozumiales informacji plynacej z mojego pierwszego postu to radze jeszcze raz przeczytac 2 zdanie. (wyszukiwarka to Twoj przyjaciel, ale widze ze do Ciebie jeszcze to nie dotarlo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 AndrzejGolota - wystarczylo ze raz przeczytalem... tylko w co czlowieku mialem uwierzyc - w odblokowanie potokow? bawia Cie takie teksty? bo mnie nie bardzo... Za slabo szukalem wiec przyznaje - moja wina, opis ustawien w kazdym razie znalazlem. Moja rada: wysil sie nastepnym razem i postaraj sie sensownie komus pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 AndrzejGolota :arrow: jak nie masz ochoty pomagać to nie rób tego na siłę. Nikt Ci nie karze zabierać głosu w takich tematach :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGolota Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 kucyk - Widze, ze zle odbierasz moje intencje. Jesli nie mialbym ochoty pomagac to po prostu bym tego nie robil.(w pierwszym poscie chyba pomoglem wystarczajaco) Ale Ty takimi textami jak wyzej sprawiasz, ze w ogole zastanawiam sie nad sensem istnienienia tego forum :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 kucyk - Widze, ze zle odbierasz moje intencje. Jesli nie mialbym ochoty pomagac to po prostu bym tego nie robil.(w pierwszym poscie chyba pomoglem wystarczajaco) Ale Ty takimi textami jak wyzej sprawiasz, ze w ogole zastanawiam sie nad sensem istnienienia tego forum :evil: a czytałeś regulamin obowiązujący na forum ? wiec lepiej niekłap bo cię zbanują jeszcze......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Może wróćmy do tematu, bo mnie też to zastanawia. ... Kwiecień: tez tak obstawialem tylko zastanowilo mnie po co dwa switche do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...