TanneR Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Co jakiś czas kiedy ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m Winde jest to 98SE na starcie (podczas ładowania) pojawia się komunikat "przywracanie rejestru, bleble... Uruchom ponownie " Nie ma to związku z podkręcaniem sprawdzałem :((( Co to może być ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 A cha reinstalka nic nie daje próbowałem po jakimś czasie od przeinstalowania jest to samo :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 A instalujesz winde na czystym dysku czy robisz nakładkę systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Masz na 90 % uszkodzona pamiec lub dysk, chociaz ja bym stawial na pamiec. Podczas pracy systemu uszkadza sie rejestr. Podczas ladowania systemu, Windows odzyskuje rejestr . Po paru takich rebootowaniach uszkadzaja sie takze i kopie zapasowe. Wtedy system wpada w petle , system sie laduje sprawdza rejestr, laduje z kopi tez uszkodzony i system do reinstalacji. Na twoim miejscu sciagnalbym jakies programy do testowania pamieci i dysku. A nawet jak wszystko bedzie OK , to pozycz pamieci od kumpla i zainstaluj system od nowa i popracuj na pozyczonych pamieciach. Tak czy inaczej masz gdzies uszkodzony sprzet , przynajmniej dla Windowsa i musisz dojsc co jest nie tak. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasmen Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 a nie probowales ustawic najwiekszych opoznien pamieci w biosie??? sprobuj ustawic najwyzsze 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 możesz wyłaczyc scanowanie rejestru .. ale jesli wyskakuja ci błedy to na 95% masz uszkodzona pamięc.. miałem to samo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...