korba Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 mam Geforce2MX z TV-out i chciałem podłączyć kompa do TV. Kupiłem kabel S-video - Eurozłącze i ............. nic z tego nie wyszło. Może ktoś mi coś poradzi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 sciągnij sobie taki program tv tool podepnij dobrze wszystkie kable dajesz na AV na telewizorze i wszystko gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 A moze sa inne programy??????????? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 mam Geforce2MX z TV-out i chciałem podłączyć kompa do TV. Kupiłem kabel S-video - Eurozłącze i ............. nic z tego nie wyszło. Może ktoś mi coś poradzi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Moja rada: U góry jest taka opcja SZUKAJ ! Ten temat przewija się chyba raz na tydzień, więc na pewno znajdziesz wszelakie porady :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 a moze masz walniety kabelek albo nie od tego modelu ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 mam Geforce2MX z TV-out i chciałem podłączyć kompa do TV. Kupiłem kabel S-video - Eurozłącze i ............. nic z tego nie wyszło. Może ktoś mi coś poradzi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: a mozesz sprecyzowac? co dokladnie ci nie wyszlo? nie ma obrazu, jest czarnobialy? poza tym jesli masz win9x to spraw, zeby w trayu pokazala sie ikonka nvidii od detonatorow. wtedy kombinacja "ctrl i plus numeryczny" powinna przelaczyc obraz na tv... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Ja tez tak miałme , kupiłem kabel w TESCO i czarny ekran miałem...To byl taki kabel 2x cinch a z drugiej strony eurozlacze.. Ale w chacie miałem drugie kabel z dwoma eurozłączami i 2xcinch i dział , tylko to zalezy które eurozłacze włoże do TV. Rozebrałme tamten kabel z TESCO 2xcinch->1xeuro i przelutowałme kable zgodnie z moim drugim kablem i teraz wszystko jest OK!!! Weź inny kabel , zmień stery na referencyjne i powinno sie udać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 mam Geforce2MX z TV-out i chciałem podłączyć kompa do TV. Kupiłem kabel S-video - Eurozłącze i ............. nic z tego nie wyszło. Może ktoś mi coś poradzi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: a ustawiłeś w kompie opcje zeby był sygłał na tv-out? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 ... a ustawiłeś w kompie opcje zeby był sygłał na tv-out? Nie no to chyba zrobił?? Jakby co to poszukaj w opcjach zaawansowanych ekranu (prawa mysz na pulpicie/właściwości itd...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...