Skocz do zawartości
WentYl

Jaki RADEON ???

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

Gigabyte lub Herkules resztę (Mint Powercolor Club3d sapphire art i inne cuda)  omijałbym z daleka

dokładnie tak

jesli klon to TYLKO gigabyte albo hercules-

(gb -praktycznie żadnych różnic w stosunku do ati) -hercules -najlepszy możliwy obraz 2D -lepszy nawet niż orginalny built by ati

resztą nie zawracaj sobie głowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż, - z klonami różnie bywa ja akurat miałem farta bo gdy kupowałem swoją ATI7500 to MINT miał jeszcze oryginały ATI, ale teraz już nie ma, - zresztą chyba, aż tak tragicznych kart nie robi zerknij sobie na linka tam masz porównanie klonów ATI, co do Herculesa i Gigabyta to racja są z klonów najlepsze, ale w wydajności Gigabyte ma najszybszą kartę na rynku :twisted: :twisted: :twisted:

/co do MINTA to przynajmniej pamięci nie ma się co czepiać, HYNIX 3.6 lub 4 ns zależy od modelu :) :) :) /

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

No cóż, - z klonami różnie bywa ja akurat miałem farta bo gdy kupowałem swoją ATI7500 to MINT miał jeszcze oryginały ATI, ale teraz już nie ma, - zresztą chyba, aż tak tragicznych kart nie robi zerknij sobie na linka tam masz porównanie klonów ATI, co do Herculesa i Gigabyta to racja są z klonów najlepsze, ale w wydajności Gigabyte ma najszybszą kartę na rynku    

/co do MINTA to przynajmniej pamięci nie ma się co czepiać, HYNIX 3.6 lub 4 ns zależy od modelu  

ups...

oto link: :D

http://twojepc.pl/artykuly.php?id=wojny_kl...d61ef02b306ee82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

a co do radeona 9700 PRO to na co byście stawiali? wiem że gigabyte odpada... wyniki ma sporo słabsze od ati...

a skąd wiesz żę ma słabsze???

ktoś testował ją w bezposrednim starciu z "built by ati"

nie wyciągaj pochopnie wniosków bo gb robi conajmniej karty równe orginalnym ati

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja tam uwazam ze powercolor jest ok .... nie bede doplacal 200 zł zeby miec ati Gigabyta zamiast minta albo powercolora :))) dla wydajnosci o 2 % lepszej ... czy moze dla lepszej jakosci obrazu przewaznie tylkow rozdzialkach 1600x1200 + sa tacy ktorym Mint nie wystarczy ... ale za ta cene IMHO mint 8500 bedize lepszy od gf3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

a ja tam uwazam ze powercolor jest ok .... nie bede doplacal 200 zł zeby miec ati Gigabyta zamiast minta albo powercolora :))) dla wydajnosci o 2 % lepszej ... czy moze dla lepszej jakosci obrazu przewaznie tylkow  rozdzialkach 1600x1200 + sa tacy ktorym Mint nie wystarczy ... ale za ta cene IMHO mint 8500 bedize lepszy od gf3

widac małe masz jeszcze pojęcie o kr.grafiki,jeśli uważasz że róznice widać tylko w 1600x1200

ja tam wole dobrego gf3 niż minta radeona 8500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

a ja tam uwazam ze powercolor jest ok .... nie bede doplacal 200 zł zeby miec ati Gigabyta zamiast minta albo powercolora :))) dla wydajnosci o 2 % lepszej ... czy moze dla lepszej jakosci obrazu przewaznie tylkow  rozdzialkach 1600x1200 + sa tacy ktorym Mint nie wystarczy ... ale za ta cene IMHO mint 8500 bedize lepszy od gf3

widac małe masz jeszcze pojęcie o kr.grafiki,jeśli uważasz że róznice widać tylko w 1600x1200

ja tam wole dobrego gf3 niż minta radeona 8500

http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/...nt_9000pro.html

>>> looknij na BBA i Minta ... i reszte klonów ... gdzie spada jakosc obrazu .... 1600x1200 ?????

I rest my case .... nie bede sie klucil ... mi sie jakosc obrazu na moim powercolorze podoba ... nawet bardzo :))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...