Snooze Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Zostaly mi pliki po 98SE i niektorych z nich nie moge usunac.Probowalem zdefragmentowac ale na koncu pisalo ze nie zostaly zdefragmentowane.To jest ok 2GB wiec dosc duzo co z tym zrobic ?? Formatowac partycji nie moge bo zostaly tam pliki ktore mi sa potrzebne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Uporalem sie z problemem dzieki cmd. Powstal kolejny problem kiedy probowalem sciagnac film (z urodzin kolegi) z DC++ transwer spadl i postanowilem sciagac ten sam plik od drugiego kolegi i wtedy zaczelo mi leciec od 1-3MB/s film sie bardzo szybo sciagnal ale jak mozna sie domyslac nie moge go otworzyc ani skasowac (jedynie cmd) Kiedy probuje go "dotknac" z pod windy to wtedy 99% uzycie proca przez explorer.exe i zwalnia masakrycznie i zaraz komunikat ze nie da sie skasowac...:(( Co jest grane ?? DC++0.306 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Czasami w DC++ osiaga sie takie transfery, dzieki jakiejs kompresji w protokole programu. Dosc czesto zdarza sie, ze plik sciagniety tak szybko jest uszkodzony. Co do tych problemow z usuwaniem plokow w XP, jest to dosyc czeste i denerwujace. Czasami pomaga restart komputera. Czasami po prostu nalezy uzyc Total Commandera do usuniecia takiego pliku. Jaki masz system plikow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 fata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Czasami w DC++ osiaga sie takie transfery, dzieki jakiejs kompresji w protokole programu. Dosc czesto zdarza sie, ze plik sciagniety tak szybko jest uszkodzony. Co do tych problemow z usuwaniem plokow w XP, jest to dosyc czeste i denerwujace. Czasami pomaga restart komputera. Czasami po prostu nalezy uzyc Total Commandera do usuniecia takiego pliku. Jaki masz system plikow? Podobnie mi sie dzieje z torrentem czasami :(( Co za wal z tego xp :((Ciekawy jestem czy na ntfs tez tak jest ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 (...)Co za wal z tego xp :((Ciekawy jestem czy na ntfs tez tak jest ?? przeciez XP obsluguje NTFS .. : :? do tematu: spotkalm sie z zachowaniem wykorzystania pelnej mocy procka, ale w przypadku svchost, z tego co wiem to jest jakis wirus podmieniajacy ten plik, i stad byla jazda... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Etam wirus, po prostu windows próbuje otworzyć podgląd filmu. Chyba, bo mi tam się nie zdaża używać okienek do takich rzeczy, zainstaluj Total Commandera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Czasami w DC++ osiaga sie takie transfery, dzieki jakiejs kompresji w protokole programu. Dosc czesto zdarza sie, ze plik sciagniety tak szybko jest uszkodzony. Co do tych problemow z usuwaniem plokow w XP, jest to dosyc czeste i denerwujace. Czasami pomaga restart komputera. Czasami po prostu nalezy uzyc Total Commandera do usuniecia takiego pliku. Jaki masz system plikow? e tam zadna kompresja tylko fake i tyle ... plik zajmuje niby 700MB a tak na prawde pare kilo, wszystko po to zeby sie dostac na lepsze huby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666hitman Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Bulsky: moglbys cos wiecej powiedziec na temat tego svchost?? mialem z tym problem kilka razy i nie mialem pojecia co z tym zrobic to formatowalem :| teraz za to wchodze do taskmgr-a i patrze ze explorer uzywa 155mb :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 "The Day After Tomorrow" ostatnio zasysałem taki filmik miałem go na dysku po 2 minutach i oczywiście mie mogłem go odpalić ani usunąć. Pomogło usunięcie z listy zadań w DC++ restart kompa i syfu się pozbyłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 "The Day After Tomorrow" ostatnio zasysałem taki filmik miałem go na dysku po 2 minutach i oczywiście mie mogłem go odpalić ani usunąć. Pomogło usunięcie z listy zadań w DC++ restart kompa i syfu się pozbyłem tez sciagalem film sciagal sie ~2min i moglem otworzyc :D w logach sredni transfer jakies 6MB/s <lol> gdzies lokala mi chyba zassało (400 czy tam 500kompow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 widze ze tu macie wiekszego lajta jesli chodzi o gadanie o sciaganiu niz na dzile GRY (albo moze mniej moderów :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 "The Day After Tomorrow" ostatnio zasysałem taki filmik miałem go na dysku po 2 minutach i oczywiście mie mogłem go odpalić ani usunąć. Pomogło usunięcie z listy zadań w DC++ restart kompa i syfu się pozbyłem tez sciagalem film sciagal sie ~2min i moglem otworzyc :D w logach sredni transfer jakies 6MB/s <lol> gdzies lokala mi chyba zassało (400 czy tam 500kompow) taaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 "The Day After Tomorrow" ostatnio zasysałem taki filmik miałem go na dysku po 2 minutach i oczywiście mie mogłem go odpalić ani usunąć. Pomogło usunięcie z listy zadań w DC++ restart kompa i syfu się pozbyłem tez sciagalem film sciagal sie ~2min i moglem otworzyc :D w logach sredni transfer jakies 6MB/s <lol> gdzies lokala mi chyba zassało (400 czy tam 500kompow) taaaaa mozesz mi nie wierzyc ale napisalem ze z lokala mi gdzies sciagnelo zreszta siec lokalna mam 100Mbit/s , a na świat 10Mbit/s i zwykle ciagne pliki z takim speedem(lublin i okolice) bo dalej to mam max 1,2MB/s ale sobie nie wierz duzo ludzi nie wierzy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 (...)duzo ludzi nie wierzy :lol: Ja ci wieże :wink:..... wyjatkowo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Ja ci wieże :wink:..... wyjatkowo :lol: o jak super :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...