Splendid Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Czy ktos prawdzal te PApsty bez naklejek 120 mm, http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25669408 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 sprawdzony sprzedawca , widzialem juz ogrom jego aukcji z wentylami papsta , sam jednego od niego kupilem . wiec napewno oryginaly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splendid Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 A te lozyska kulkowe, beda ciche te wentylatory ?, teraz mam Delte no i huragan ktory robi jest proporcjonalny do halasu jaki wydziela, na 6v terkocze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Ja mam taki wentyl i od tego samego gościa. radze przeczytać o wiatrakach 120 na chłodnice. Tam jest wszytsko opisane co i jak z tymi wentylami. Od siebie powiem jeszcze, że ciche to one są ale wydajność na 12V jest słabiutka dlatego też już jedzie do mnie Revoltec 120mm - zobaczymy co ten potrafi. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane76r Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Hmm ja mam revolteca. Przyznac musze ze nie slychac go wcale mimo ze na 12v , za to 1200 obrotow. Natomiast wiaterek ... no coz srednio i chyba wolałbym miec cos szybszego puszczonego na 7v z mozliwoscia przyspieszenia na 12v. Ale cichy jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Hmm ja mam revolteca. Przyznac musze ze nie slychac go wcale mimo ze na 12v , za to 1200 obrotow. Natomiast wiaterek ... no coz srednio i chyba wolałbym miec cos szybszego puszczonego na 7v z mozliwoscia przyspieszenia na 12v. Ale cichy jest :)Ehh no trudno ale na bank bedzie lepszy od tego papsta, a na ciszy zalezy mi bardzo. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splendid Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Grzechu moze jakis link do tego topicu o wiatrakach. A nie chcesz sprzedac jakos tanio tego wentyla ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=70525 tu jest cały temat A co do sprzedazy to chce przynajmniej zeby mi sie zwrócil koszt bo wydalem dzis i wczoraj 280zł na kompa w tym na WC duzo po Hydor L30 troche kosztuje, PS wyslaem juz jakis czas temu mejla do tego gosscia z pytaniem o zwrot kasy ale sie nie odzywa :? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splendid Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Watpie zeby Ci sie zwrocily skoro wentyle sa caly czas dostempne ;]. Dziekuje za linka juz znalazlem :), zastanowie sie nad prpozycja proline.pl duzo tam kupuje moze zniszke dadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Watpie zeby Ci sie zwrocily skoro wentyle sa caly czas dostempne ;]. Dziekuje za linka juz znalazlem :), zastanowie sie nad prpozycja proline.pl duzo tam kupuje moze zniszke dadza.Heh nie mów hop - juz ja sobie poradze. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Nie kupujcie tych wentylatorów z tej aukcji te 4 sztuki co są wystawione mialem u siebie w domu i zwrocilem sprzedawcy ,straszne [ciach!]o ,przy nowych nawet nie lezały,wyeksploatowane łozyska na maksa /ale bardziej mysle ze są to wentyle wymianie łozysk i są zalozone jakies bardzo złej jakości ,pewnie dlatego nie maja nalepek / ,terkoczą strasznie , i to nie sa wentylatory 12v tylko 24V ,co prawda chodzą na 12V ale strasznie słabo wieją i i hałas b.duzy minimalnie chodzą na 10v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splendid Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Ok, dzieki za odpowiedzi, topic mozna zamknac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Nie kupujcie tych wentylatorów z tej aukcji te 4 sztuki co są wystawione mialem u siebie w domu i zwrocilem sprzedawcy ,straszne <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ,przy nowych nawet nie lezały,wyeksploatowane łozyska na maksa /ale bardziej mysle ze są to wentyle wymianie łozysk i są zalozone jakies bardzo złej jakości ,pewnie dlatego nie maja nalepek / ,terkoczą strasznie , i to nie sa wentylatory 12v tylko 24V ,co prawda chodzą na 12V ale strasznie słabo wieją i i hałas b.duzy minimalnie chodzą na 10v Dzięki, a już miałem licytować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...