Skocz do zawartości
Splendid

Papsty 120 bez naklejek.

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam taki wentyl i od tego samego gościa. radze przeczytać o wiatrakach 120 na chłodnice. Tam jest wszytsko opisane co i jak z tymi wentylami.

Od siebie powiem jeszcze, że ciche to one są ale wydajność na 12V jest słabiutka dlatego też już jedzie do mnie Revoltec 120mm - zobaczymy co ten potrafi.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm ja mam revolteca. Przyznac musze ze nie slychac go wcale mimo ze na 12v , za to 1200 obrotow. Natomiast wiaterek ... no coz srednio i chyba wolałbym miec cos szybszego puszczonego na 7v z mozliwoscia przyspieszenia na 12v. Ale cichy jest :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm ja mam revolteca. Przyznac musze ze nie slychac go wcale mimo ze na 12v , za to 1200 obrotow. Natomiast wiaterek ... no coz srednio i chyba wolałbym miec cos szybszego puszczonego na 7v z mozliwoscia przyspieszenia na 12v. Ale cichy jest :)

Ehh no trudno ale na bank bedzie lepszy od tego papsta, a na ciszy zalezy mi bardzo.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=70525

tu jest cały temat

A co do sprzedazy to chce przynajmniej zeby mi sie zwrócil koszt bo wydalem dzis i wczoraj 280zł na kompa w tym na WC duzo po Hydor L30 troche kosztuje,

PS wyslaem juz jakis czas temu mejla do tego gosscia z pytaniem o zwrot kasy ale sie nie odzywa :?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Watpie zeby Ci sie zwrocily skoro wentyle sa caly czas dostempne ;]. Dziekuje za linka juz znalazlem :), zastanowie sie nad prpozycja proline.pl duzo tam kupuje moze zniszke dadza.

Heh nie mów hop - juz ja sobie poradze.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kupujcie tych wentylatorów z tej aukcji te 4 sztuki co są wystawione mialem u siebie w domu i zwrocilem sprzedawcy ,straszne [ciach!]o ,przy nowych nawet nie lezały,wyeksploatowane łozyska na maksa /ale bardziej mysle ze są to wentyle wymianie łozysk i są zalozone jakies bardzo złej jakości ,pewnie dlatego nie maja nalepek / ,terkoczą strasznie , i to nie sa wentylatory 12v tylko 24V ,co prawda chodzą na 12V ale strasznie słabo wieją i i hałas b.duzy minimalnie chodzą na 10v

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kupujcie tych wentylatorów z tej aukcji  te 4 sztuki co są wystawione mialem u siebie w domu i zwrocilem sprzedawcy ,straszne <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ,przy nowych nawet nie lezały,wyeksploatowane  łozyska na maksa /ale bardziej mysle ze są to wentyle wymianie łozysk i są zalozone jakies bardzo złej jakości ,pewnie dlatego nie maja nalepek  / ,terkoczą strasznie , i to nie sa wentylatory 12v tylko 24V ,co prawda chodzą na 12V ale strasznie słabo wieją i i hałas b.duzy minimalnie chodzą na 10v

Dzięki, a już miałem licytować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi