Mappet Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Witam!! Mam problem z odtwarzaniem filmu o rozszerzeniu - *.wmv Problem polega na strasznym skakaniu, jednym słowem cały czas się zacina obraz oraz dzwięk. Inne formaty jak avi, mpg itp działają poprawnie. Prosze o jakie kolwiek sugestie ? Używałem programu Microsoft Media Player, tu tylko skakał obraz, dzwięk czasem się przyciął. Natomiast po przesiadce na BSPlayer owego filmu nie idzie oglądać. Czekam na propozycje.... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 A jaki masz sprzet, nie wiem dokladnie jak w przypadku wmv bo malo sie nim interesowalem ale chyba jest bardzo kompresowany, innymi slowy wymaga silnego sprzetu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mappet Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Celeron 700, 128 Mb, RivaTNT 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 To sprzet jest slaby, niby przekracza nawet zalecane wartosci podane przez microsoft ale skoro sie tak tnie to pewnie nie wydala, w sumie pewnosci nie mam, ale skoro piszesz ze aviki chodza dobrze i mpegi to wyglada ze jednak nie wyrabia. Napisz ile ma film w MB i jak dlugi jest (czas) zeby chociaz ocenic stopien kompresji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mappet Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 708 Mb - 1h 02m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Hmmmm to dziwne juz calkiem to znak ze wcale nie tak bardzo skompresowany (ja miewalem i po 200 mb 2h) moze film ten jest uszkodzony? sprawdz jakis inny film wmv o podobnych parametrach np jakis zwiastun czy cos takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mappet Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Mam CD 1 i CD 2......oba się identycznie tną... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...