GenghisKhan Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 NIE WALCIE JUZ NA PW KUR*A tylko czytajcie caly ten topik!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 bana-na nie dostaniesz, ale dostaniesz; jabłko :lol: może do topicu śmiechu by się to nadawało co? albo sprzedaj ten generator na allegro :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Jak generatory to prosze tutaj: Nazwy Robotow G.R.I.N.C.H.: General Robotic Infiltration and Nocturnal Calculation Humanoid :mrgreen: Albo imiona terrorystow Mistafa Dafagbhut :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Albo imiona terrorystow Mistafa Dafagbhut :lol: A mnie wyskoczyło: 'Sorry you sound too nice to be a terrorist!' Poważnie ;] [; ;] [; ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 LOOOL :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 i odblokowane jest:D, hehe kto jest łasy na programik z bluzgami to zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 ej, u mnie za każdym razem wyskakuję coś innego... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Może podaj publicznie link do tego progsa, przecież nikt (chyba) nie da bana za to. Albo jak wolisz wyślij na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 najwyzej znow bede mial 2 tyg wakacji www.bluzgator.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Genialny progs !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Program jest super A może by ktoś zrobił tak wtyczke to tlena z obsługą tego progsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 chłopaki :arrow: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=24002&start=930 bo już powstają nowe tematy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 przyjebałem obleci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Noo to już wiem jakie teksty wrzucić dla mojego bota z mirandy :] BTW generatora imion terrorystów: Huymada Farti Noys - ale to nie z mojego - jak wpisałem moje to dostałem: 'Sorry you sound too nice to be a terrorist!' ... to imię uzyskałem wpisując... dane byłego prezydenta PL :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 spox soft potwierdza to regule POLAK POTRAFI :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Srednie te bluzgi :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 HAHA NO NIE MOGE JA TEZ WPISALEM IMIE I NAZWISKO BYLEGO PREZYDENTA I WYSKOCZYLO: "Huymada Farti Noys" :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Bhati Al-Boya jestem. Milo mi was poznac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Srednie te bluzgi :omasz pliczki - dopisz wlasne i podziel sie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Terroryści już kiedyś byli ;) Ale robotów nie widziałem :D M.I.K.A.E.L.U.S.: Machine Intended for Killing and Accurate Exploration/Lifeform Used for Sabotage :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 G.R.Z.E.C.H.U.: General Robotic Zombie Engineered for Calculation and Hazardous Utility. Fajne to :lol: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Stare te roboty, ale zapodam mój typ :-] ; K.U.C.Y.K.: Kinetic Unit Calibrated for Yelling and Killing Wrzeszcze i zabijam, hehehe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Genghiskhan, ustaw sobie adres tej strony w profilu :]. Nie będzie trzeba Cię męczyć na PW ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 ale gengi zapodał linka do bluzgatora, więc w czym problem :lol: M.O.D.E.R.A.T.O.R.: Machine Optimized for Destruction and Efficient Repair/Artificial Troubleshooting and Observation Replicant Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Ups, skutek niewyspania [;. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 B.E.R.K.U.T.: Biomechanical Entity Responsible for Killing and Ultimate Troubleshooting buehehee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Staaare te nazwy robotow, pare lat ma ta stronka :D T.O.R.W.A.L.D.: Transforming Obedient Replicant Wanting Assassination and Logical Destruction nice ;] Jestem zly i niedobry ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Dobra, od dziś jestem: J.O.N.Z.I.: Judge Optimized for Nullification and Zealous Infiltration ale możecie też wołać po prostu: Fatin'ma Bhutti :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 slepi jestescie - nie piszcie mi na pw juz o tego linka kurde dalem w podpis a pozatym w topiku juz jest - ja nie wiem ze niektorzy maja problemy z czytaniem ktos mi pisal ze jakis limit przekroczony, co mnie to obchodzi dalem linka i tyle nie bede polowie forum tego programu wysylal, nie mam co robic.....?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...