Skocz do zawartości
Vengeance

Słuchawki do 200zl

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chodzi mi o pasmo chociaż ono też ma znaczenie, bo i tak człowiek słyszy 20-20000Hz tylko po prostu Sennheiser jest firmą produkującą sprzęt Hi-fi, a tamte pozostałe, które wymieniłeś to pierwszy raz zobaczyłem. Ale z tego co widzę te słuchawki są dla osób które głównie słuchają techno i tym podobnych rodzajów muzyki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi Ci o to że są dla ludzi słuchających techno to.

:arrow: po pierwsze pasmo przenoszenia kończy się już na 18000Hz (dla porównania moje słuchawki przenoszą od "zaledwie" 37Hz do 21000Hz mimo że są droższe)

:arrow: po drugie na na przykład na stronie gdzie można kupić słuchawki Sennheiser tak podają, zobacz zresztą na nazwę tego modelu a seria 200 jest właśnie między innymi dla DJów. www.konsbud-audio.com.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem słuchawki bezprzewodowe Thomson WHP660, myślałem że wzt. że to jeden z wyrzszych modeli Thomsona to oprócz bezprzewodowości jakość też będzie na poziomie... No i spoko tylko w słuchawkach cały czas słychać szum i cichy pisk...

Wie ktoś może czego to wina?? W innych radiówkach jest taki problem czy moje są jakieś wadliwe??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, też tak sądze tylko że Sennheiser ma pasmo przenoszenia tylko 16-18000 Hz a np. Behringer HPS 3000 ma pasmo przenoszenia

20 – 20000 Hz a pisaliście że im wyższe pasmo przenoszenia tym lepiej

więc....

Chłopie uciekaj!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Nie pisz nic o paśmie przenoszenia bo się zacznie!!!

Zobaczysz...

Ze swojej strony polecam Philipsy HP890. Super brzmienie i wygoda. Podobno można już za 200PLN kupić. (pasmo przenoszenia 5-30000Hz) 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to niewesoło... WHP660 kosztują normalnie 90 Eurosów i spodziewałem się po tej sumce że mi nic nie będzie szumialo i piszczało!! 863MHZ miało niby załatwić sprawę... Czy jest na pokładzie urzytkowinik innego modelu radiówek??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Parę lat temu ojciec kupił, cholera wie dlaczego, chyba pierwsze radiówki jakie zrobił Sennheiser. Zapłacił chyba z 8 stów. To, że S. to dobra firma, to wiedziałem już wtedy, więc "lekko" się zdziwiłem, jak założyłem je na uszy. Charczały świszczały i syczały strasznie! Podejrzewam, że mimo wszystko nic się tu nie zmieniło. Natomiast podczerwień- to inna bajka. soniacze za 150 zeta- zero szumów :cool:

pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi