Skocz do zawartości
akslow

Ktore pamieci kupowac??

Rekomendowane odpowiedzi

1. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25687193

2. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25712189

3. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25522528

Pierwsze dwie pozycje to ramy zapupiste. Pozycja 3 takze nie najgorsza, a cena nizsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja nie :D

Level I sa dosc standardowe i nic szczegolnego w nich niema,jak juz to bym ssal Level II tych Mushkin'ow na BH-5

spoko, moja slepota rulez - byłem pewien ze to jest link do tych Mushkinów na bh5 - więc cofam.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co powiecie o tych:

Mushkin pc3500

Ramy - zapupiste, jest tylko 1 ale ten gosciu sprzedawal juz pare razy Mushkiny Level II na BH-5 i nie ma za nie jeszcze pozytywow, a bylo to juz jakis czas temu - zreszta popatrzcie na jego profil 5 pozytywow za rzeczy do 100 zl i negatyw za R9800 bodajze za 1000 zl (sprzedawal go).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co powiecie o tych:

Mushkin pc3500

Ramy - zapupiste, jest tylko 1 ale ten gosciu sprzedawal juz pare razy Mushkiny Level II na BH-5 i nie ma za nie jeszcze pozytywow, a bylo to juz jakis czas temu - zreszta popatrzcie na jego profil 5 pozytywow za rzeczy do 100 zl i negatyw za R9800 bodajze za 1000 zl (sprzedawal go).

no tak ale na szczescie jest on z mojego miasta i umowilem sie z nim na jutro na testowania tych Mushkinow (jesli wszystko bedzie ok to moze je wezme :? )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

otoz testowalem dzisiaj wspomniane Mushkiny i kupa wielka:(

kostki chodzily max kolo 225mhz 2,5-3-3-8 napiecie na max czyli 3,3V, pojedynczko kostki chodzli przy w/w ustawieniach na 230mhz ale to chyba ja mam cos zwalone z biosem bo teraz mi nawet moje twiny nie chca chodzic na

230 mhz :cry:

btw

koles jest sprawdzony i wedlug mnie jest OK :!:

UPDATE :!:

na 90% te bledy to wina skopanego biosu bo teraz zapodalem 23 3dfire (wczesniej mialem d10 b4) i moje kostki chodza na 238mhz spox, tak wiec kijowe dzialanie Mushkinow to najprawdopodobniej wina biosu ale zeby stwierdzic to na 100% to bede mogl dopiero w czwartek - umowilem sie z kolesiem na ponowne testowanie kostek (moze bede je mial przez caly dzien :? )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi