wENDorf Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 SIEMA !! szukałem na forum o tym ale nic nie moglem znalesc. Mam zainstalowane stery caty 3.7 do Radka9100 (miałem i omegi nowe i starsze) kombinowalem jak moglem z tym ale za cholere nie chce mi sie wlonczyc FAST WRITE w ustaiweniach karty.W biosie mam wlonczony FW a karta pokazuje DISABLE.moze tak musi byc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 No i dobrze że tak jest bo te karty lepiej chodzą bez FW. W nowych omegach FW jest domyślnie wyłączane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wENDorf Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 czyli radzisz o wylonczenie FW z biosu tez ?? i to sprawi ze karta bedzie wydajniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...